Naar boven

Kostuums

Heren kostuums

Ben je opzoek naar een nieuwe zakelijke outfit? Dan zit je bij Castelijn Mode Beek aan het juiste adres!

Met shop-in-shops van Roy Robson en Strellson heb je een ruime keuze aan kostuums en voor het compleet te maken vind je bij Castelijn Mode Beek ook een ruime collectie met overhemden en stropdassen van o.a. merken als Ledub en Profuomo. Naast de shop-in-shops hebben we ook nog kostuums van Dutch Dandies en Wilvorst. Hierdoor heb je alles wat je zoekt op een plaats met de service die erbij past. Wil je eerst jouw idee bespreken met een stylist van Castelijn Mode Beek met een kopje koffie erbij of wil je direct tussen de kostuums kijken wat je het meeste aanspreekt. Het kan allemaal bij Castelijn Mode Beek met de service op maat.

Naast de ruime collectie hebben we ook een eigen atelier waar je nieuwe kleding gratis vermaakt wordt!

Contact gegevens
 
Tegenwoordig gaan steeds meer mannen casual naar hun werk. Eigenlijk best jammer als je het aanbod van kostuums ziet! Je hoeft niet meer helemaal zwart of blauw te dragen voor er stijlvol bij te lopen. (mag natuurlijk wel.) Geoffrey laat hier 3 verschillende kostuums zien hoe het ook kan. Zoals vroeger, zwart met een wit overhemd en stropdas. Een kostuum met een casual tintje zoals je kan zien met de coltrui. Of volgens de laatste trends het bordeauxrode kostuum.

Welke outfit heeft jouw voorkeur?
 
Ben je opzoek naar meer informatie voor je zakelijke outfit? Lees dan snel een van deze blog bericht!
 
HOE STRIK JE EEN STROPDAS?

Heb je een meeting van je ideale stage of je droom baan, weet je eigenlijk niet hoe je je stropdas moet strikken. Het is nu eenmaal niet zo makkelijk. Of eigenlijk wel, maar je moet het maar net weten. Zo werkt het:

Lees meer
DEZE 7 BASICS HEB JE NODIG VOOR JE KANTOOR OUTFIT

Deze 7 basics heb je nodig voor je kantoor outfit en 3 veel gemaakte fouten Nederland heeft meer dan 2 miljoen kantoorbanen. Het gaat van administratie tot webshop medewerker en van klantenservice tot aan de grote CEO. Veel mannen hebben moeite om een leuke kantoor outfit samen te stellen. 

Lees meer
5 ONGESCHREVEN REGELS VOOR JE ZAKELIJK OUTFIT

Voor je zakelijke outfit zijn er heel veel ongeschreven regels die je moet weten! 

Lees meer