Naar boven

Kostuums

(70) (70 artikelen)
Heren kostuums

Zoek jij nog een zakelijke outfit, een pak of trouw kostuum? Dan zit je bij Castelijn Mode Beek aan het juiste adres!

Je hebt bij ons ruime keuze uit pakken en kostuums van Roy Robson en Strellson. Om de look compleet te maken vind je bij Castelijn Mode Beek ook een ruime collectie met overhemden, riemen, jasjes en stropdassen van o.a. merken als Ledub en Profuomo. Naast de shop-in-shops hebben we ook nog mooie kostuums en maatpakken van Dutch Dandies en Wilvorst. Dus ben je opzoek naar een trouwpak, een driedelig pak, of alleen een blazertje? Kom dan naar Castelijn! Wij hebben alles wat je nodig hebt op een plek met de passende service. 

Wil je eerst jouw idee bespreken met een stylist van Castelijn Mode Beek met een kopje koffie erbij of wil je direct tussen de kostuums kijken wat je het meeste aanspreekt? Het kan allemaal bij Castelijn Mode Beek met de service op maat.

Naast de ruime collectie hebben we ook een eigen atelier waar je nieuwe kleding gratis vermaakt wordt!

Contact gegevens
 
Veel mannen kiezen ervoor om tegenwoordig casual naar het werk te gaan. Je hoeft niet een heel pak aan te trekken om er net op te staan. Wij hebben wel een groot aanbod aan kostuums en maatpakken, maar hebben ook genoeg items die je lost kunt dragen.

Natuurlijk is het dragen van een pak nog wat mooier en dat moet natuurlijk lekker zitten. Je hoeft niet een kleur te dragen om er stijlvol, bij ons kun je gewoon lekker combineren om te kijken wat bij jou past.

Geoffrey laat 3 verschillende kostuums zien zodat je een idee krijgt wat wij in huis hebben.
Op de eerst foto zien wij een mooi ruit pak gecombineerd met een coltrui, een tikje casual maar wel weer erg stijlvol en klassiek.

Op de tweede foto zie je een boreauxrood kostuum, echt een van de laatste trends en eens wat anders dan de blauwe en zwarte pakken. Verder mooi geaccentueerd met een zwarte blouse en stropdas. 

Op de laaste foto zie je een echte klassieker voor de herenpakken. Geoffrey draagt hier een traditioneel zwart kostuum, wit overhemd en mooie stropdas om de look compleet te maken. 


Voor welke outfit zou jij gaan? Het ruit pak, Bordeauxrode kostuum of het traditionele zwarte pak?
 
Wil je nog meer tips over zakelijk outfits, pakken en kostuums? Lees dan snel een van deze blog bericht!
 
HOE STRIK JE EEN STROPDAS?

Heb je een meeting van je ideale stage of je droom baan, weet je eigenlijk niet hoe je je stropdas moet strikken. Het is nu eenmaal niet zo makkelijk. Of eigenlijk wel, maar je moet het maar net weten. Zo werkt het:

Lees meer
DEZE 7 BASICS HEB JE NODIG VOOR JE KANTOOR OUTFIT

Deze 7 basics heb je nodig voor je kantoor outfit en 3 veel gemaakte fouten Nederland heeft meer dan 2 miljoen kantoorbanen. Het gaat van administratie tot webshop medewerker en van klantenservice tot aan de grote CEO. Veel mannen hebben moeite om een leuke kantoor outfit samen te stellen. 

Lees meer
5 ONGESCHREVEN REGELS VOOR JE ZAKELIJK OUTFIT

Voor je zakelijke outfit zijn er heel veel ongeschreven regels die je moet weten! 

Lees meer