Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • GRATIS verzending in november!
  • 14 dagen bedenktijd Slechts €4,75 retour kosten
  • Veilig & vertrouwd winkelen
Heren kostuums

Heren kostuums

Heren kostuums

Bij Castelijn Mode Beek heb je een ruime keuze aan heren kostuums met o.a. merken als: Strelson, Gentiluomo, Roy Robson en Matinique. Je vindt bij Castelijn Mode Beek een drie-delig pak, een kostuum of alleen een blazer. Kortom alles wat je nodig hebt om te slagen voor een heren kostuum.

Roy Robson kostuums

Sinds 23 augustus 2014 heeft Castelijn Mode Beek een shop in shop met heren kostuums van het kledingmerk Roy Robson. Hier wordt een uitgebreide collectie gepresenteerd van de Roy Robson collectie.

Complete heren kostuum

Voor het compleet te maken vind je bij Castelijn Mode Beek ook een ruim assortiment met overhemden en stropdassen van o.a. merken als Ledub en Profuomo. Hierdoor heb je alles wat je zoekt op een plaats met de service die erbij past. Wil je eerst jouw idee bespreken met een stylist van Castelijn Mode Beek met een kopje koffie erbij of wilt u direct tussen de kostuums kijken wat je het meeste aanspreekt. Het kan allemaal bij Castelijn Mode Beek met de service op maat.

Naaiatelier voor alle heren kostuums

Jouw kostuum wordt voor jou op lengte gemaakt in ons eigen naaiatelier. Hier wordt je kleding vermaakt binnen één week maar in de uiterste gevallen is het mogelijk om binnen één dag de heren kostuums te vermaken.

Castelijn Mode Beek

Kom eens kijken bij Castelijn Mode Beek en ervaar zelf het ruime assortiment en service op maat. Je kunt terecht bij Castelijn voor al jouw kostuums bijv. voor een trouwpak, gelegenheids pak of een kostuum voor uw werk. Je vindt het bij Castelijn Mode Beek.