Naar boven

Butcher of Blue

(280) (280 artikelen)
Butcher of Blue Butcher of Blue is een kledingmerk van Nederlandse bodem dat zich richtte op herenkleding en sinds kort ook op dameskleding. Butcher of Blue is begonnen met een grote liefde en passie voor denim. Inmiddels vind je in de collecties van dit merk ook veel overhemden, truien, T-shirts en shorts.

Butcher of Blue

Een van onze nieuwste merken is Butcher of Blue. Het Nederlandse heren merk heeft een super grote collectie met de aller leukste shirts, sweaters, broeken en (bij de nieuwe collectie) jeans.
Het merk met de J wordt het ook wel genoemd maar het is helemaal geen J maar een vlees haak van de Butcher wat hun logo is.  De naam van het merk komt van de oprichter Bob die graag zijn naam verwekt wilde hebben in zijn eigen merk, zonder dat je het zou zien. Zo is Butcher Of Blue ontstaan en als je daar de eerste letters van pakt dan kom je uit op, jawel daar is die dan, Bob. En hij houd ook echt van toffe caps waardoor je ook altijd toffe caps terug ziet in hun collectie.

Hij is de oprichter en ook degene die zorgt dat de collectie perfect is uitgewerkt met heel veel details. En daarom hebben ze er ook voor gekozen om een hele grote basis collectie te hebben, zodat er altijd iets op voorraad is als je het nodig hebt. Dus als een echte Butcher is hij trots op zijn product en dat zie je meteen terug in de collectie en in de kwaliteit van de items. De shirts en truien sluiten perfect ana op je lichaam waardoor het heerlijk zit.

Ook de duurzaamheid is iets waar ze waarde aan hechten. Zo proberen ze altijd met fabrieken ''in de buurt'' samen te werken, zodat ze een mooi en eerlijk artikel maken.

Butcher of Blue

Butcher of Blue bestellen

Bij Castelijn Mode Beek vind je de grootste collectie van Butcher of Blue in de webshop van Nederland. Het is een echt Nederlands merk met een echt Nederlandse pasvorm. Dus heb je normaal een Large dan kan je van dit merk ook een Large bestellen. Twijfel je toch nog? Bestel dan met Afterpay waardoor je pas betaald na 14 dagen. Dan heb je alle tijd om het eerst thuis te passen. Zou je het willen combineren? Combineer dan je outfit samen met PME Legend en Cast Iron. Shop dan een Butcher of Blue jeans en een shirt of trui van een ander merk.

Bij Castelijn Mode Beek bestel je makkelijk en snel je nieuwe favoriete outfit!

Het Butcher of Blue verkoopunt in onze winkel is recht voor de ingang, het zal wel opvallen door hun aparte logo: het lijkt op een J maar het is toch de haak van de butcher!
We hebben de grootste collectie ven Butcher of Blue van heel limburg in oze winkel. En op onze webshop is de collectie nog een stuk groter.