Naar boven

Geisha

Geisha Geisha is een populair dames merk van de Nederlandse bodem. Ze gaan in op de laatste trends en dat laten ze heel goed zien met hun kleding collecties. Zo hebben ze o.a. t-shirts, jurken, broeken en blazers in hun collectie die je zeker niet mag missen. Naast onze webshop hebben we het merk ook in onze winkel in Beek liggen. Ben je opzoek naar vrouwelijke kleding? Neem dan eens een kijkje in onze Geisha colectie.

Geisha

Geisha is een Nederlands dames merk voor de trendy en modebewuste vrouw. Waar ze om bekend staan is hun super kwaliteit en mooie kleding die uniek is met hun eigen Geisha stijl. Als je iemand ziet lopen met een kleding item van Geisha, dan zie je dat meteen door hun eigen stijl. Geisha heeft leuke tops, t-shirts, broeken, rokken, jurken en nog veel meer in hun collectie.

Met welke merken combineer je het?

Trends najaar 2019

In de collectie zie je dit najaar een trend terug die je bij veel merken tegenkomt. Het gaat om de army green trend! De kleur groen is echt heel erg in opkomst en is ook heel leuk te combineren met andere trends. Je ziet ook in het verlengde daarvan de leger print heel goed terug komen in jurkjes, shirts en sweaters. Zo kom je stoer over maar kan je het ook heel leuk sportief of netjes dragen. Maar het is niet alleen groen wat een leger print heeft, ook donker blauw kan een leger print hebben.

Geisha kleding bij Castelijn Mode Beek

Geisha kleding shop je makkelijk en snel online bij Castelijn Mode Beek. Wij hebben een mooie collectie voor je uitgezocht waardoor je er weer hip en trendy bij loopt! De eye catchers uit de collectie zorgen ervoor dat je de show steelt als je samen met je vriendinnen opstap gaat. Maar ook als je lekker gaat shoppen ben jij degene die het meeste straalt. Dus wacht niet te lang en shop nu je nieuwe Geisha kleding!

Geisha Dames kleding

Geisha dames kleding is voor de dames die van trendy kleding houden. Het zijn vaker de de modebewusten vrouwen die kiezen voor het merk. Dit stralen ze ook uit in de collectie die ze maken. Hierin laten ze echt hun eigen stijl naar voren komen en dit is een goede match met de dames die het merk dragen. En dat maak ook de Geisha Dames kleding zo leuk.