Naar boven

Dames blousen en tuniekjes

Wil je een artikel komen passen in onze winkel? Neem even contact op met ons of het artikel op voorraad is.
Als je op onze webshop voor 22:00 besteld heb je het de volgende dag in huis.

Dames blouse en tuniekjes

Dames blouse en tuniekjes zijn gewoon handige kleding stukken. Daarnaast zijn het ook kledig stukken die hoog op de wishlist van vrouwen staat. En dat snappen wij heel goed bij Castelijn! Het zijn niet alleen populaire kledingstukken, omdat ze (vaak) van een fijne stof gemaakt worden. Ook doordat ze zo veelzijdig zijn, je kan er alle kanten mee op. Dit komt, omdat ze er een super veel kleuren en modellen zijn waardoor je er eindeloos mee kan combineren.

Merken

Zo hebben de leukste dames merken blouse en tuniekjes in hun collectie. Zo hebben bijvoorbeeld Penn & Ink, YaYa, Sandwich, Expresso, Maison Scotch en ook het merk Amsterdams Blauw ruimte in hun collectie voor de leukste dames blouse en tuniekjes.

Looks

Maar hoe combineer je nou deze items. Draag een blouse met een blazer voor het wat gekleder te maken. Wil je een classy look hebben? Draag er dan een trui over heen.

Dit kan je ook doen met de tuniekjes. Ook hier kan je een blazer op dragen. Maar door het te dragen op een stoere skinny jeans maak je het super casual en kan je dus goed aan als je opstap gaat met je vriendinnen.

Stene winkel of webshop?

Bij ons kan je kiezen hoe je het liefste winkelt. Je kan bij onze winkel in Beek komen winkelen waar je ook nog gratis voor de deur kan parkeren. Maar je kan natuurlijk ook op onze webshop bestellen. Als je voor 22:00 besteld heb je het de dag erna al in huis. Ideaal dus.