Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • GRATIS verzending vanaf €40,-
  • 14 dagen bedenktijd Slechts €4,75 retour kosten
  • Veilig & vertrouwd winkelen

YaYa Kleding

Yaya YaYa bestaat al sinds 1992 maar begint nu echt haar bekendheid te krijgen in Nederland en dat doen ze met een hele eigen stijl neer te zetten. Niet alleen met de kleding maar ook met lifestyle producten. Overal waar je komt en waar het merk ligt herken je het meteen aan hun stijl. Het staat voor huiselijk, positieve uitstraling, vrouwelijk en ook humor.

Yaya kleding

YaYa is een zeer uitdagend Nederlands merk waarin je eindeloos mee kan combineren. Het zijn vaak neutrale kleuren, maar de modellen van de blouses, t-shirts en tops zijn vaak erg apart gemaakt, waardoor dit merk zich erg onderscheid van andere! De prijs-kwaliteit doet het goed waardoor het merk voor een breed publiek is weggelegd. De YaYa kleding wordt verder nog neergezet door hun nonchalante, casual stijl met een vrouwelijke twist.
''Zeer de moeite om te komen kijken in onze vernieuwde YaYa shop''- Hilda, Stijl expert bij Castelijn Beek
Het begon allemaal met een liefde voor het ondernemen en het maken van mooie dingen maken in een positieve sfeer. Zo werd de basis voor het Nederlandse merk in 1992 gelegd. Met behulp van veel humor en heel veel kopje koffie en zo bouwden we een down-to-earth merk met happy vibes.
YaYa kleding

Ze vieren dit jaar dus hun 25 jarig bestaan!

En dat te weten dat het allemaal begon met de verkoop van hangers en daarna verkoop van T-shirts vanuit de achterklep van de auto. Collectie werd steeds meer uitgebreid door de jaren heen en met datgene wat we geleerd hebben, staan we waar we nu staan.

YaYa Kleding stijl

De Yaya kleding stijl staat bekend om de neutrale en pastel kleuren. Ze laten elk seizoen de natuurlijke kleuren terug komen waardoor je de kleding altijd weer herkent. Samen met de fijne stoffen maakt het merk een favoriet van vele dames. Is de YaYa kleding stijl ook wat voor jou?

YaYa trends voor het najaar 2017

Dit najaar staan de trends van YaYa in het teken van herfst kleuren. Zo komen de kleuren bruin en oranje veel voor in deze collectie, waardoor de collectie warm en gezellig oogt. Je ziet het terug in de jurken, sweaters, t-shirts en ook in een aantal broeken komen de kleuren terug. Verder kan je natuurlijk de stijl van YaYa goed terug zien in de ontwerpen die ze hebben gemaakt.