Naar boven

YaYa Kleding

Yaya Het YaYa kleding bestaat al sinds 1992 maar begint nu echt haar bekendheid te krijgen in Nederland en dat doen ze met een hele eigen stijl neer te zetten. Niet alleen met de kleding maar ook met lifestyle producten. Bij Castelijn Mode Beek hebben we de grootste YaYa kleding collectie van Limburg!

Yaya kleding

YaYa is een zeer uitdagend Nederlands merk waarin je eindeloos mee kan combineren. Het zijn vaak neutrale kleuren, maar de modellen van de blouses, t-shirts en tops zijn vaak erg apart gemaakt, waardoor dit merk zich erg onderscheid van andere! De prijs-kwaliteit doet het goed waardoor het merk voor een breed publiek is weggelegd. De YaYa kleding wordt verder nog neergezet door hun nonchalante, casual stijl met een vrouwelijke twist.
''Zeer de moeite om te komen kijken in onze vernieuwde YaYa shop''- Hilda, Stijl expert bij Castelijn Beek
Het begon allemaal met een liefde voor het ondernemen en het maken van mooie dingen maken in een positieve sfeer. Zo werd de basis voor YaYa kleding in 1992 gelegd. Met behulp van veel humor en heel veel kopje koffie en zo bouwden we een down-to-earth merk met happy vibes. Daardoor hebben ze wel hun eigen stijl gecreeërd en blijft het altijd herkenbaar. Het is ook echt voor de vrouwen die weten want stijl zit niet alleen in de kleding keuze maar vooral in de uistraling van de vrouw zelf.
YaYa kleding
En dat te weten dat het allemaal begon met de verkoop van hangers en daarna verkoop van T-shirts vanuit de achterklep van de auto. Collectie van YaYa werd steeds meer uitgebreid door de jaren heen en met datgene wat we geleerd hebben, staan we waar we nu staan.

Bij Castelijn Mode Beek hebben we de grootste collectie YaYa kleding van heel Limburg. Als je bij ons niet kan slagen dan kan dat nergens. En ook online hebben we een ruime collectie waar je 24/7 kan shoppen. Het merk heeft een grote collectie waar je jouw hele kledingkast kan vullen denk maar eens aans de volgende categoriën:

YaYa verkooppunt

De Yaya kleding stijl staat bekend om de neutrale en pastel kleuren. Ze laten elk seizoen de natuurlijke kleuren terug komen waardoor je de kleding altijd weer herkent. Samen met de fijne stoffen maakt het merk een favoriet van vele dames. Is de YaYa kleding stijl ook wat voor jou? Je kan de Yaya kleding ook heel goed combineren met bijvoorbeeld Summum en Penn & Ink. Hierdoor kan je de pastel stijl goed naar voren komen door de details die de andere merken in hun collectie steken. Maar natuurlijk kan een outfit van YaYa voor meerdere situaties gebruikt worden, zoals voor zakelijk of voor een gezellig feestje met je vriendinnen.

Naast onze webshop hebben we in onze winkel in Beek het grootste YaYa kleding verkooppunt van Limburg. Dit komt door de grote shop-in-shop die we in onze winkel hebben staan. Deze is helemaal volgens hun eigen stijl ingericht en naast de kleding hebben we daar ook super leuke lifestyle artikelen liggen van het merk. Ook vind je een hele ruime collectie in onze webshop waar je makkelijk en snel kan bestellen. Castelijn Mode Beek is het YaYa kleding verkooppunt van Limburg!

YaYa kleding online

Naast onze winkel in Beek hebben we ook een webshop waarin we YaYa online hebben staan. Zo vind je hier o.a. jurken, sweaters, truien, vesten, t-shirts, tops en nog veel meer. Twijfel je nog een beetje? Bestel het dan met Afterpay, waardoor je pas achteraf hoeft te betalen. Is het toch niet wat je er van verwacht? Stuur het dan gewoon terug en je krijgt je geld terug. Zo heb je alle gemakken van het thuiswinkelen alleen dan met de mooiste collecties van YaYa online en de beste services die je van ons gewend bent. Haal je jouw bestelling op in onze winkel in Beek? Dan kan je ook nog heerlijk genieten van een kopje kopffie of thee van het huis. Bestel nu snel je nieuwe YaYa online bij Castelijn Mode Beek
YaYa bij Castelijn