Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten
Naar boven

Ondermode

(24) (24 artikelen)

Boxershorts heren 

Je kan een hele outfit van top tot teen hebben maar zonder boxershort kom je natuurlijk niet ver. Het gaat bij de boxershort om een comfy fit zodat je hele dag er tegen aan kunt. Koop jouw heren onderbroek bij Castelijn mode. Wij hebben een mooie collectie kwaliteits onderbroeken die elke man nodig heeft. Tot de jaren 90 was er nog geen sprake van een boxershort. Het begon allemaal met de wijde boxer en is langzaam strakker geworden tot de boxershort die we vandaag de dag nog steeds dragen. Er werd veel geëxperimenteerd met printjes, materialen en kleuren. Zo werd de boxershort langzaam een fashion item dat niet meer weg te denken is bij de heren. De iconische boxershorts van Calvin klein hebben uiteindelijk de doorslag gegeven voor de nieuwe onderbroek.

Heren ondergoed kopen 

Comfortabel dat is de key bij een onderbroek voor heren. Gelukkig zijn er veel soorten boxershorts waar heren uit kunnen kiezen. Kleine en grote maten onderbroeken heeft Castelijn mode natuurlijk op voorraad. De meest populaire onderbroek is de strakker zittende boxershort.  Kwaliteits onderbroeken krijg je bij ons in de winkel en op de webshop.

Heren boxershort bestellen

Het is natuurlijk belangrijk om te variëren met boxershorts. Verschillende prints en kleuren om elke ochtend goed te starten met je dag. 
Bij Castelijn mode hebben wij veel modellen met dessins, printjes en felle kleuren. Onderbroeken hoeven niet saai te zijn. 

Dus het is belangrijk om je kast vol te leggen met veel Boxershorts of onderbroeken, het is maar hoe je het wilt noemen. Kies vooral voor kwaliteit. Je wilt geen gaten in je onderboeken of een onderbroek die krimpt na een keer wassen. 

Mannen onderbroeken bestellen bij Castelijn Mode

Boxershorts voor heren zijn makkelijk online te bestellen bij Castelijn mode. Indien je je maat weet. Koop mooie en fleurige onderbroeken van PME-legend of de Basic kleuren boxershorts van RJ Bodywear.