Naar boven

Sokken

(83) (83 artikelen)

Sokken online kopen

Sokken zijn misschien niet zo spannend maar wel heel erg nuttig. Je voeten blijven warm en zitten comforabel in een schoen. Met leuke printjes op de sokken net als de welbekende Happy Socks kun je je sokken nog een beetje leuk maken. Wij hebben ook leuke sokken met printjes van PME-Legend. Dan weet je ook gelijk dat je kwaliteits sokken koopt! Daarnaast hebben wij ook nog sokken van Falke, die bekend staan om comfort en klasse.

Heren sokken


Het is belangrijk dat sokken goed zitten. Het kan behoorlijk irritant zijn wanneer een sok niet goed zit. Maar goedzittende sokken hoeven totaal niet duur te zijn. Bij Castelijn mode hebben wij een mooie selectie van sokken voor een goede prijs. Dus kijk of er een mooi paar herensokken voor jou bij zit. 

Sokken maken jouw look

Een paar sokken kan dienen als een stijlvolle inbreng bij jouw outfit. Als jouw sokken een andere kleur hebben dan de kleur van jouw broek, kan het gaan vloeken en dat wil je natuurlijk niet. Je kan natuurlijk ook je outfit opfleuren met een paar leuke sokken met een print. Laat je inspireren door ons aanbod. Katoenen sokken en scheerwol sokken voelen natuurlijk anders aan, het is maar net wat jij het lekkerste vindt zitten.

Falke sokken kopen


Falke sokken zijn perfect voor alledaags gebruik. Je kan er goed mee wandelen, sporten en ook gewoon het loungen binnenshuis. Falke is gespecialiseerd in het maken van sokken en hebben daarom ook de expertise hier van. Falke maakt heren sokken voor alle maten in verschillende kleuren en kwaliteiten. Comfort en flexibiliteit staat centraal voor het merk. 

Heren sokken kopen

Wil jij graag een paar sokken kopen? Bestel dan online bij Castelijn mode en krijg gratis bezorging op je bestelling. Kijk ook nog rond op onze webshop. Wij hebben PME-Legend schoenen die erg goed zouden staan bij een nieuw paar sokken.