Naar boven

Dames t-shirts en tops

Wil je een dames t-shirt komen passen in onze winkel? Neem even contact op met ons of het artikel op voorraad is.
Als je op onze webshop voor 21:00 besteld heb je het de volgende dag in huis.

T-shirt dames

T-shirt voor dames is meestal de basis van elke outfit. Je kan het zo makkelijk combineren met de rest van je outfit. Het is ook een makkelijk item om te shoppen, want hoe vaak komen vrouwen thuis met een aantal t-shirts na het shoppen terwijl ze alleen gingen voor een riem.
Je stijlt je t-shirt voor dames door er bijvoorbeeld een jeans of rok onder te dragen. Daarmee bepaal je snel hoe je look eruit komt te zien. Ga je voor trendy dan kies je voor je stoere jeans met een leuk paar sneakers. Voor een elegante stijl dan kies je voor de rok met pumps eronder. Dan ben je helemaal klaar voor het etentje met je schoonfamilie.

Statement t-shirt dames

De trend van tegenwoordig is toch wel een leuk dames t-shirt met een statement erop. Zo zie je bij merken als Nikkie of Maison Scotch de leukste teksten voorbij komen zoals ‘’buy me a burger’’ of ‘’whatever holiday forever’’. Deze stijl die uit Amerika komt steeds meer onze kant op en het worden echte eye catchers.

Naast de statement t-shirts voor dames heb je tegenwoordig ook tops en shirts met blote schouders. Die trend is in 2017 echt doorgekomen en het maakt, ondanks dat er meer bedekt is als bij een v-hals, je outfit heel sexy. Hou je van een sexy look maar wel je geen decolleté? Dan is dit echt precies wat jij zoekt!