Naar boven

Riemen

(52) (52 artikelen)

Riemen heren kopen

Elke man heeft een riem nodig. Een riem voor heren is natuurlijk functioneel maar het maakt een outfit ook vaak compleet. Een mooie riem bij een zakelijke outfit is een belangrijke stijl accessoire.
Juist bij een casual outfit dient de riem meer als een stoer accessoires.

Pme legend riem bestellen online

Het praktisch nut van de riem is vandaag de dag nog steeds geldig, alleen is de mannen riem nu ook belangrijk geworden binnen de fashion wereld. Je kunt bij Castelijn mode eenvoudig een riem kopen voor op elke soort outfit. PME legend riemen zijn er in grote en kleine maten, wij zijn erg fan van de afwerking bij deze riemen. PME-Legend heeft een stoer uiterlijk, dit zie je terug in hun kleding maar al helemaal in hun riemen. PME riemen zijn van mooie kwaliteit en een stoer uiterlijk. 

Riem mannen bestellen

Heren hebben een brede selectie van riemen om uit te kiezen. Leren riemen in het zwart of bruin? Een suede off-white riem?  De kwaliteit van een riem is natuurlijk belangrijk. Je draagt hem elke dag en je zet er elke dag een bepaalde spanning op, om je broek omhoog te houden. Het moet natuurlijk ook goed staan en fijn zitten. De afwerking van een leren heren riem is belangrijk voor een nette outfit. Het is al helemaal mooi als je heren riem past bij je schoenen. De keuze ligt natuurlijk bij jou. Op de Castelijn webshop heb je keuze uit veel merken, modellen en kleuren. Wij hebben natuurlijk de basis kleuren, zoals bruin en zwart. Maar bij ons vind je ook, beige, groen en zelfs gebroken witten mannen riemen. 

Herenriem bestellen

Een leren heren riem blijft een klassieker maar een canvas riem werkt ook heel erg mooi bij een casual outfit.
Bij Castelijn mode verkopen wij riemen van onder andere PME-Legend, Vanguard en Profuomo.