Naar boven
  • Familiebedrijf sinds 1953
  • Gratis bezorging op Nieuwe Collectie Sale items gratis bezorgd vanaf €40,-
  • Thuiswinkel Waarborg certificaat
  • 14 dagen bedenktijd
  • Meer dan 1.000 artikelen op voorraad
  • Gratis achteraf betalen met Afterpay

Vanguard kleding

Vanguard Vanguard kleding heeft een casual uitstraling voor de stoere man. De fabrikant heeft zich laten inspireren door de motorsport-lifestyle. De collectie wordt aangevuld met stoere basics zoals jeans en broeken met leuke details.

Vanguard kleding

Ben je een stoere man en houd je van casual kleding? Dan is Vanguard kleding echt iets voor jou! Ze maken stoere, mannelijke, pure kleding met een rauw randje. De zelfbewuste, vlotte en actieve man draagt de kleding. Mannelijke overhemden, comfortabele jeans, vlotte pantalons en stoere shirts. De kleding is bovenal mannelijk, en is gemaakt in natuurlijke aardse tinten. Overhemden met ruitjes, effen overhemden met een embleem op de borst, Vanguard heeft oog voor kleur en detail.

De kleding heeft een perfecte pasvorm, getailleerde overhemden en jassen, maar ook wat wijdere modellen tref je aan in de collectie.

Vanguard kleding
Vanguard kleding vind je bij Castelijn Mode in Beek en ook in de webshop. In onze winkel in Beek hebben we een hele men-cave gemaakt waar dan ook de kleding van Vanguard ligt. Maar dat is niet alles ook staat er een whiskey-bar en een biljarttafel, zodat je je helemaal op je gemakt voelt als je voor de kleding van Vanguard komt kijken.

Vanguard Kleding Online

In onze webshop kun je ook Vanguard kleding online bestellen. Hoe fijn is dat! Twijfel je toch nog een beetje? Bestel dan met Afterpay waardoor je pas achteraf hoeft te betalen. Zo geniet je van Vanguard Kleding Online
Vanguard jeans