Naar boven

Vanguard

Vanguard Vanguard kleding heeft een casual uitstraling voor de stoere man, ze hebben zich laten inspiren op de motorsport lifestyle. De collectie wordt aangevuld met stoere basics zoals jeans broeken met leuke details.

Vanguard kleding

Ben je een stoere man en houd je van casual kleding? Dan is Vanguard kleding echt iets voor jou! Ze maken stoere, mannelijke, pure kleding met een rauw randje. De zelfbewuste, vlotte en actieve man draagt de kleding. Mannelijke overhemden, comfortabele jeans, vlotte pantalons en stoere shirts. De kleding is bovenal mannelijk, en is gemaakt in natuurlijke aardse tinten. Overhemden met ruitjes, effen overhemden met een embleem op de borst, Vanguard heeft oog voor kleur en detail.

De kleding heeft een perfecte pasvorm, getailleerde overhemden en jassen, maar ook wat wijdere modellen tref je aan in de collectie.

Vanguard kleding

Vanguard bij Castelijn Mode Beek

Vanguard kleding vind je bij Castelijn Mode in Beek en ook in de webshop. In onze winkel in Beek hebben we een hele men cave gemaakt waar dan ook de kleding van Vanguard ligt. Maar dat is niet alles ook staat er een whiskey bar en een biljart tafel, zodat je helemaal op je gemakt voelt als je voor de Vanguard kleding komt kijken.

Vanguard trends van het voorjaar

De twee grootste trends van het merk dit voorjaar zijn toch echt wel de items V7 en V8 en dan de V7 in het bijzonder aangezien de jeans broek de verjaardag viert van de motor waar het naar vernoemt is. Het is alweer 50 jaar geleden dat de motor zijn intreden nam en daar hebben ze dan een speciale jeans voor je maakt. Deze jeans heeft blauwe details er in verwerkt en deze zie je dan ook weer terug in de motor die ze helemaal hebben gecustomized. Zo komt de patch van de vanguard jeans helemaal terug in het zadel van de motor!

Vanguard sale

Het hele jaar hebben we ook exclusief in onze webshop vanguard sale. Hier vind je korting tot wel 70% en dat maakt het winkelen wel heel leuk! Of het nu een broek, overhemd of shirt is het maakt niet uit je kan het hier allemaal vinden met korting. Maar let wel op! De sale is alleen op onze webshop in onze winkel in Beek heb je niet het hele jaar door sale. Zo shop je leuke kleding voor een scherpe prijs. Vind je niet wat je wilt hebben? Neem dan eens een kijkje tussen alle herenkleding sale!

Vanguard sale>>

Vanguard Kleding Online

In onze webshop kan je ook Vanguard kleding online bestellen. Als je op een werkdag voor 22:00 besteld dan heb je het al de volgende dag in huis. Hoe fijn is dat! Twijfel je toch nog een beetje? Bestel dan met Afterpay waardoor je pas achteraf hoeft te betalen. Zo geniet je van Vanguard Kleding Online