Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • GRATIS verzending vanaf €40,-
  • 14 dagen bedenktijd Slechts €4,75 retour kosten
  • Veilig & vertrouwd winkelen

Vanguard

Vanguard logo Vanguard kleding heeft een casual uitstraling voor de stoere man, ze hebben zich laten inspiren op de motorsport lifestyle. De collectie wordt aangevuld met stoere basics zoals jeans broeken met leuke details.

Vanguard kleding

Ben je een stoere man en houd je van casual kleding? Dan is Vanguard kleding echt iets voor jou! Ze maken stoere, mannelijke, pure kleding met een rauw randje. De zelfbewuste, vlotte en actieve man draagt de kleding. Mannelijke overhemden, comfortabele jeans, vlotte pantalons en stoere shirts. De kleding is bovenal mannelijk, en is gemaakt in natuurlijke aardse tinten. Overhemden met ruitjes, effen overhemden met een embleem op de borst, Vanguard heeft oog voor kleur en detail.

De kleding heeft een perfecte pasvorm, getailleerde overhemden en jassen, maar ook wat wijdere modellen tref je aan in de collectie.

Vanguard kleding

Vanguard bij Castelijn Mode Beek

Vanguard kleding vind je bij Castelijn Mode in Beek en ook in de webshop. In onze winkel in Beek hebben we een hele men cave gemaakt waar dan ook de kleding van Vanguard ligt. Maar dat is niet alles ook staat er een whiskey bar en een biljart tafel, zodat je helemaal op je gemakt voelt als je voor de Vanguard kleding komt kijken.

Trends van het najaar

De twee grootste trends van het merk dit najaar zijn toch echt wel de items V7 en V8 en dan de V7 in het bijzonder aangezien de jeans broek de verjaardag viert van de motor waar het naar vernoemt is. Het is alweer 50 jaar geleden dat de motor zijn intreden nam en daar hebben ze dan een speciale jeans voor je maakt. Deze jeans heeft blauwe details er in verwerkt en deze zie je dan ook weer terug in de motor die ze helemaal hebben gecustomized. Zo komt de patch van de jeans helemaal terug in het zadel van de motor!