Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten
Naar boven

Onze service

Meer dan 70 modemerken

In onze winkel van 1200 m² hebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren. Daarom zit er altijd wel wat tussen voor jou! 

 
Gratis kledingvermaak

Moet er een broek korter gemaakt worden of een shirt worden ingenomen? Geen Probleem! Bij Castelijn Mode Beek is elke dag een coupeuse aanwezig die gratis je nieuwe kleding voor je vermaakt! M.u.v. afgeprijsde artikelen.

 
Meer dan 80 gratis parkeerplaatsen voor de deur

Voor de deur van Castelijn Mode Beek zijn meer dan 80 gratis parkeerplaatsen waardoor je met een gerust hart kunt winkelen. Denk wel aan de parkeerschijf.

 
Gratis heerlijke koffie

In ons eigen Fifty Three fashion cafe kan je genieten van een heerlijke verse koffie, cappuccino, latte macchiato, espresso, thee of wat fris. Zo kun je rustig even pauze pakken tijdens het shoppen of heerlijk genieten na het shoppen!

Spaarvoordeel als vaste klant

Sta je in het klantensysteem van Castelijn Mode Beek? Dan spaar je automatisch 5% van je aankoop bedrag(m.u.v. afgeprijsde artikelen). Dit spaarvoordeel is geldig in onze winkel en in onze webshop.

Meer informatie
 
Personal Shopper

Word jij het liefst persoonlijk geholpen? Maak dan een afspraak bij één van de personal shoppers van Castelijn. Zij kennen de collecties van Castelijn tot in de puntjes. Samen zoeken jullie de leukste trend uit die het beste bij jou past!

Meer informatie over Personal Shopper
Super mooie winkel. Het personeel is enorm vriendelijk en familiair en enorm behulpzaam.
- Facebook recensie - 
 
24/7 online shoppen

Naast onze winkel in Beek kun je ook shoppen in onze online webshop. Hier kan je 24/7 shoppen. Bestel je op een werkdag voor 15.00 uur? Dan zorgen wij dat je het de volgende dag in huis hebt! Twijfel je nog over je bestelling? Bestel dan gemakkelijk met Afterpay waardoor je pas achteraf hoeft te betalen.

Online shoppen