Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

3 soorten hoodies

Door Jorrit Deckers - 06 december 2021
Het is winter en dan kunnen de shirtjes dus echt niet meer, dus wat dragen de meeste mensen nu? Juist, zoals de titel al verklapte, hoodies. Hoodies worden normaal mer gedragen door mannen maar veel vrouwen kopen ook hoodies, daar niet van!

Er zijn 3 soorten hoodies: 

1. Hoodie met capuchon
2. Hoodie zonder capuchon (sweater)
3. Nettere truien

De hoodies met capuchon zijn in de winter ideaal omdat de capuchon je hoofd ook nog veel warmte geeft. Meestal zijn de hoodies van binnen lekker zacht door bepaalde stoffen en daarom geeft het ook zoveel warmte mee.

  MATINIQUE HOODIE MALOGO Als je katoenen artikelen van Matinique koopt, steun je een duurzamere katoenteelt. Producten met dit logo bevatten ten minste 50% katoen, afkomstig van een retailer of merk dat zich inzet voor het inkopen van Better Cotton en het investeren in BCI Farmers. Het betekent niet dat het product is gemaakt van fysiek traceerbaar Better Cotton.

 VANGUARD SWEATER VSW218425


Dit is een voorbeeld van een sweater zonder capuchon. Ondanks dat er geen capuchon op zit gemaakt is deze trui van Vanguard nog redelijk warm. Een sweater is fijn te combineren met een vest bijvoorbeeld. Dan heb je het in de winter ook niet koud.

 Strellson Trui 30027987


Deze coltrui van Strellson is een voorbeeld van de wat nettere truien. Coltruien worden vaak gedragen in zakelijke meetings maar ook jongeren dragen dit. Ze zijn goed te combineren met pantalons zodat de outfit compleet is. Deze trui is 100% gemaakt van wol, wat wel zorgt voor warmte maar veel mensen krijgen kriebels van zoveel wol. Dat ligt puur aan hoe uw lichaam op wol reageert.

Ik hoop jullie genoeg geïnformeerd te hebben, en kom gerust langs in onze winkel in Beek of bekijk de webshop!