Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Afgestudeerd? Gefeliciteerd!

Door Lotte Biermans - 22 juni 2018
Maar nu... Ga je doorstuderen? Of toch solliciteren voor een leuke baan? Hoe laat je de juiste indruk achter in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging? Een professionele en verzorgde uitstraling is erg belangrijk. Het komt nog maar al te vaak voor dat de sollicitant niet goed weet wat aan te trekken. Maar wat is nu een geschikte outfit? 
 
Het is per bedrijf en per functie verschillend wat er van je verwacht wordt. Doe daar ook een beetje research voor. Wil je solliciteren bij een leuk, hip online marketing bureau, dan kun je iets creatiever met je outfit omgaan dan wanneer je solliciteert bij een advocatenkantoor. Als man ben je in een pak zelden overdressed. 

Ga je wel in pak? Denk er dan aan dat een zwart pak niet een hele sterke zet is. Tenzij je naar een zeer formeel bedrijf gaat. Donkerblauw of antraciet zijn betere opties.

Wil je per se een das dragen? Kies dan bij voorkeur voor een blauwe das. Dit geeft namelijk een meer open uitstraling. Een rode das straalt daarentegen dominantie en agressie uit. Groen straalt frisheid en harmonie uit en is dus ook een geschikte keuze. 

Bij Castelijn Mode kun je terecht voor mooie pakken. De pakken van Runway hebben we nog steeds in de collectie van €199,95 nu voor €149.95.