Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Broekenactie: help mensen in nood en ontvang €20 korting.

Door Daan Castelijn - 01 november 2018
Bij inlevering van je oude broek krijg je van het jarige Castelijn maar liefst €20,- korting op je nieuwe broek en steun je ook nog eens mensen in nood. Het 65-jarige familiebedrijf levert de oude broeken immers in bij Moveoo, een maatschappelijke organisatie die hulp biedt aan mensen die dak- of thuisloos zijn of dreigen te worden en tijdelijk behoefte hebben aan ondersteuning. Met jouw oude broek maak je dus een medemens in nood ontzettend blij.
Naast de voor de portemonnee prettige korting, helpt u met deze actie ook nog eens mensen in nood.
Het fraaie levensverhaal van het 65-jarige familiebedrijf Castelijn start op 19 september 1953 als voor de eerste keer de voordeur van de modezaak Castex – een combinatie van de familienaam Castelijn en het woord textiel – wordt geopend. In de loop der jaren groeit het bedrijf, maakt het naam als kwaliteitszaak en strijkt het uiteindelijk neer op de Markt in Beek, waar al sinds 1990 de familienaam Castelijn op de gevel van het fraaie pand prijkt. Castelijn voert al vele jaren een brede en kwaliteitsvolle collectie van heren- en dameskleding. In de sfeervolle winkel staan de ervaren en enthousiaste medewerkers u vriendelijk te woord en voorziet het team u graag van een passend advies. U parkeert gratis voor deur en een gratis kopje koffie maakt uw bezoek aan Castelijn nóg aangenamer. Beleef de kwaliteit en de warmte van het dit jaar jubilerende familiebedrijf Castelijn in Beek. Al onze service>>Tijdens de drukbezochte feestavond op 22 september gaf Castelijn maar liefst 65 prijzen, waaronder een trip naar New York, weg. Het jarige familiebedrijf gaat echter gewoon door met trakteren en geeft gasten die een oude broek inleveren, maar liefst twintig euro korting op de aankoop van een nieuwe broek! Mooi meegenomen natuurlijk, want die oude broek hangt toch maar in de weg. Naast de voor de portemonnee prettige korting, helpt u met deze actie ook nog eens mensen in nood. De ingeleverde broeken biedt Castelijn aan bij Moveoo, een maatschappelijke organisatie met zo’n 300 opvang- en verblijfsplaatsen, verspreid over vestigingen van Sittard-Geleen tot Venlo. Binnen deze voorzieningen wordt opvang, langdurig verblijf, begeleiding en zorg verleend aan personen die in een (crisis)situatie dak- en/of thuisloos zijn geraakt of op eigen initiatief of via verwijzers hulp zoeken.

Onze winkel

Kom gezellig naar onze winkel in Beek. Bij ons vind je 1200m² aan modeplezier met meer dan 70 modemerken.

Onze winkel
 


Kijk voor meer informatie over Moveoo op www.moveoo.nl.

*De Broekenactie loopt tot en met zaterdag 17 november 2018. Geldig voor dames en heren. Niet in combinatie met andere acties. Alleen broeken in goede staat worden geaccepteerd. Maximaal €20,- korting per aankoop van een nieuwe broek. De actie is alleen geldig in onze winkel in Beek
Fashion Update

Ontvang je de Fashion Update nog niet? Meld je dan hieronder gratis aan! Meer dan 3000 mensen gingen je voor!

Ja, ik wil de Fashion Update ontvangen!