Dames trends voorjaar 2020

Door Daan Castelijn - 05 maart 2020
Verwonderlijk hoe mode zich steeds weet te vernieuwen. Hoe stoffen, kleuren, patronen en modellen elke keer weer zorgen voor een nieuwe collectie. Collecties vertellen een verhaal over andere tijden, wereldreizen en nieuwe modetrends. Modetrends zijn daarmee uitingen van ontwikkelingen in de maatschappij en ze geven kleur aan je persoonlijkheid. Benieuwd wat de nieuwste mode jou te bieden heeft? Plan een bezoek aan onze winkel en laat je inspireren door de nieuwe kleuren, patronen en combinaties. We helpen je graag.

Zachte kleuren zorgen voor een romantisch beeld in de nieuwe zomercollecties. Pasteltinten worden gecombineerd met frisse kleuren zoals citroen, mint blauw en lila. Wat opvalt is dat hele outfits in één kleur worden uitgevoerd, waarbij opvallende patronen en combinaties van verschillende stoffen zorgen voor het verrassingseffect. De romantiek uit zich in de bloemetjes, stippen, licht vallende stoffen en strikken. Musthaves zijn de oversized los gebreide trui of vest in pasteltint.

Trend kleuren

De sportief casual stijl blijft nog hangen, zodat we ons nog lekker in sneakers en fijne pakken kunnen steken. Musthaves zijn een goed spijkerjack en een statement T-shirt. Wit, leer of leatherlook en jeans zijn onmisbaar. 

Helemaal overboord met rust en wit? Dat kan met de bloemen, ruiten en meer dan opvallende combinaties. Trendkleuren die hierbij horen zijn paars, groen en blauw gecombineerd met het warme paars, oranje en pink. Niets is te gek.

Genoeg geïnspireerd? Dan is het hoog tijd voor een bezoek aan Castelijn Mode Beek. Onze mode-adviseurs kennen de nieuwe collecties door en door en helpen je met een goed combinatie-advies. Kom gerust even kijken en passen of bestel makkelijk en snel in onze webshop