De 12 beste tips voor veilig winkelen

Door Lisa van Montfort - 09 december 2020
In deze bizarre tijd willen wij het beste voor onze klanten, en er ook zeker van zijn dat ze met een veilig gevoel onze winkel binnen kunnen stappen. Daarom willen we jullie in deze nieuwe blog een paar tips te geven om veilig bij ons te winkelen. Zo beschermen jullie niet alleen jullie zelf en andere klanten, maar ook de medewerkers van Castelijn mode Beek.

Tips voor de shoppen in onze winkel
Bij Castelijn mode Beek staat het centraal dat onze klanten met een veilig gevoel bij ons kunnen winkelen en geholpen kunnen worden. Help jij ons mee door je aan deze tips te houden?

- Houd 1,5 meter afstand van elkaar.

- Desinfecteer je handen bij binnenkomst.

- Draag een mondkapje.

- Er is een maximum van 40 personen in onze winkel.

- Wil je shoppen tijdens onze openingstijden en wil je er zeker van zijn dat je meteen onze winkel in kunt om te winkelen? Kies dan voor shoppen op afspraak.

- Je kunt er ook voor kiezen om buiten onze openingstijden te winkelen. Hiervoor maak je minimaal 24 uur van te voren een afspraak. Je kunt kiezen uit de volgende tijden: van maandag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 10:00 uur en op donderdag of vrijdag van 18:00 t/m 20:00 uur. Maak hier een afspraak voor private shopping.Tips voor online winkelen

Wil je de drukte liever vermijden? Kies er dan voor om online te winkelen en hou je aan de volgende tips:

- Bestel de kleding op werkdagen in verband met drukte in het weekend. En op werkdagen voor 15:00 uur besteld, betekend dat we het pakketje dezelfde dag nog opsturen!

- Bestel alle kleding die je nodig hebt in 1 keer.
.
- Houd je Track & Trace code in de gaten, zo weet je precies wanneer je pakketje bij jou thuis binnenkomt.

- Je kunt er ook voor kiezen om een modebox te boeken. Je maakt als eerste een online test, hierdoor weten de medewerkers van Castelijn mode wat jouw stijl is. Vervolgens kiezen de medewerkers van Castelijn mode een paar kledingstukken uit, en stellen hiermee jouw modebox op maat samen. Je wordt persoonlijk geholpen, zonder dat je naar de fysieke winkel hoeft, hoe fijn is dat! Wil jij een modebox? Doe dan de stylingstest via deze link!

- Wanneer je ervoor kiest om online te winkelen, kun je je kleding thuis op je gemak passen én je kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen.

- Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste mode en trends, zonder dat je naar onze winkel hoeft te komen? Meld je dan nu GRATIS aan voor onze Fashion Update!

Team Castelijn wilt jullie bij voorbaad bedanken voor jullie meewerking!