Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

De accessoires van Castelijn Mode

Door Jorrit Deckers - 23 november 2021
Er zijn meer accessoires dan de meeste mensen zullen denken, zoals bijvoorbeeld petten en armbanden. En bij ons in de zaak in Beek of in de webshop worden ze ook verkocht! 
Hieronder lichtten we de leukste accessoires voor heren en dames uit, dus neem even rustig de tijd om het goed door te lezen want misschien zit er wel wat bij jou past.
 
Heren petten

Petten zijn er in verschillende vormen en maten. Tegenwoordig zijn petten stijlvol en kunnen een outfit compleet maken. Een pet voor heren is handig als je haar even niet zit of om je tegen de zon te  beschermen. Wij hebben mooie baseball caps van PME-Legend die een erg mooie pasvorm hebben en van top kwaliteit zijn gemaakt. Mannen die petten of caps dragen weten hoe belangrijk het is dat het wel lekker zit. De cap of pet moet ook bij je gezichtsvorm passen en daarom zijn er ook veel verschillende soorten petten. Je hebt baseballcaps, dad hats en echte sportpetten. 

  <--- PME Legend pet

Tassen

Een tas zul je altijd nodig hebben. Voor werk, school of als je aan het reizen bent. Die tas moet natuurlijk stevig zijn en inhoud van je tas beschermen. Een goede rugzak is al helemaal handig, je kan er veel in kwijt en het balanceert het gewicht zodat je geen last krijgt van je rug. PME-Legend heeft een stoere roll top rugzak die waterdict is en genoeg plek heeft voor genoeg spullen.


   <--- PME Legend tas

Sokken

Ook hebben we in onze winkel en kleine colectie aan sokken, waarvan de meeste ook van PME Legend zijn. Sokken zijn ervoor bestemd om je voeten warm te houden en als er een leuk printje op staat is dat alleen maar mooi meegenomen, toch? Gelukig heeft PME Legend sokken met verschillende printen, dus er zal vast een goed paar voor u tussen zitten!