De collectie van Vanguard

Door Jorrit Deckers - 01 november 2021
Vanguard

Iedere man heeft vast wel van Vaguard gehoord of heeft de reclames gezien op televisie, maar wat de meeste mensen waarschijnlijk niet weten is dat het merk Vanguard een van de 4 merken is van JustBrands. JustBrands heeft dus 3 merken waarvan de bekende herenkleding van Cast Iron, PME Legend en Vanguard. Het bedrijf Just Brands heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het designen van topmerken in de modewereld. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Amsterdam en daar werken dagelijks honderden fashion specialisten aan het ontwerpen, fabriceren en op de markt brengen van de items van PME Legend, Cast Iron, Vanguard en Tripper Jeans.

Het merk Vanguard bestaat sinds 2007 en ze hebben in de tussentijd veel artikelen geproduceerd sindsdien. 
Vanguard heeft vele soorten kleding, waaronder mannelijke overhemden, comfortabele jeans, vlotte pantalons en stoere shirts. De kleding is bovenal mannelijk, en is gemaakt in natuurlijke aardse tinten. Overhemden met ruitjes, effen overhemden met een embleem op de borst, het merk heeft oog voor kleur en detail.
Tevens is Vanguard ook een van de grootste merken uit de winkel en staan er veel artikelen van op onze webshop. 
Het harde werk van de fashion specialisten levert ook veel goeds op, in de Benelux heeft Just brands zo’n 1500 verkooppunten en hoort bij de top drie bedrijven in de herenkleding branche.

Zoals net genoemd werd, Vanguard heeft veel artikelen bij ons op de webshop en ook bij ons in de winkel en we zullen een typisch artikel van JustBrands uitlichten.Deze Vanguard Jack VLJ215180 is een perfect voorbeeld van een motorsport-lifestyle geïnspireerde jas, waar het bij Vanguard ook gaat.
De 3 herenmerken van JustBrands: Cast Iron, Vanguard en PME Legend, laten zich stuk voor stuk door wat anders inspireren.
Cast iron laat zich inspireren door de ridders, Vanguard door de stoere motorrijder en PME Legend door de piloot.Kom gerust langs in onze winkel en bekijk onze Vanguard collectie, of neem een kijkje op de webshop!