Naar boven

Deze 7 basics heb je nodig voor je kantoor outfit

Door Daan Castelijn - 15 mei 2017 - Heren , How to wear , Kleding
Deze 7 basics heb je nodig voor je kantoor outfit en 3 veel gemaakte fouten die worden gemaakt in een kantoor outfit.

Nederland heeft meer dan 2 miljoen kantoorbanen. Het gaat van administratie tot webshop medewerker en van klantenservice tot aan de grote CEO. Veel mannen hebben moeite om een leuke kantoor outfit samen te stellen. Als je deze 7 basics al in je kast hebt liggen scheelt het al een hele hoop en kun je heel makkelijk een leuke combinatie maken voor je nieuwe kantoor outfit.

Colbert
Colbert

Het gaat dan niet om een klassiek colbert maar een casual. Deze kan je altijd gebruiken als je naar het kantoor gaat. Draag er een shirt of een overhemd onder waardoor je er lekker casual uitziet.

 
Overhemd
Overhemd

Dit kan gewoon niet missen, want iedereen die op het kantoor werkt moet gewoon een overhemd in de kast hebben liggen. Als je dat niet hebt dan kom je gewoon echt niet geloofwaardig meer over.

 
Jeans
Jeans

Het is niet het eerste item waar je aan denkt als het over kantoor basics gaat. Maar de jeans is steeds meer te zien ‘’at the office’’. Hoe komt dat? Dat komt doordat de broeken van tegenwoordig heel goed te combineren zijn met overhemden of met een colbertje. Hierdoor zie je er toch ‘’netjes’’ maar zie je er niet meteen helemaal zakelijk uit. Een jeans broek hoeft ook niet perse blauw te zien. Je hebt ze in het grijs, zwart maar ook in het beige.

 
Sweater
Sweater

Een sweater is altijd goed te dragen op het kantoor. Het is niet altijd makkelijk en je creëert snel een casual look erdoor. Wil je toch liever een zakelijke look hebben? Dan is een sweater niet zo’n goed idee. Dan is het beter om een overhemd met een colbert te dragen.

 
Sneakers
Sneakers

Lak schoenen zien er natuur altijd netjes uit maar een sneaker hoor je tegenwoordig gewoon te hebben. Deze kan je altijd dragen onder je jeans maar ook gewoon onder je kostuum. Je hebt zoveel verschillende tegenwoordig dat ze heel goed te combineren zijn.

 
Kostuum
Kostuum

Dit is wel de inkopper. En ja het hoort er gewoon bij een kostuum op het kantoor. Natuurlijk niet altijd maar heb je in de agenda een meeting staan met een paar directeuren staat het wel netjes. Maar ook met een kostuum kan je vele kanten op, zo heb je ook een sportief kostuum die je goed kan stylen naar jouw eigen smaak. Sneaker eronder, geen stropdas en misschien wel een t-shirt eronder het kan allemaal tegenwoordig.

Pullover
Pullover

Altijd makkelijk om erbij te hebben. Een pullover doe je makkelijk over je shirt of over je overhemd heen waardoor je casual op het kantoor zit. Als net even koud is buiten heb je snel een leuke outfit door er een pullover erover aan te doen.

 

Fouten in je kantoor outfit

Kreukels in je overhemd

De meest gemaakte fout is toch wel dat je een overhemd draagt met kreukels. Dat is ook niet raar, want het is gewoon niet leuk om een overhemd te strijken. Daar hebben wij wel een oplossing voor! Het merk Ledub heeft namelijk strijkvrije overhemden. Deze kan je wassen, ophangen en opvouwen en in de kast leggen. Komt geen strijkbout meer aan te pas. Ideaal!

Stropdas verkeerd gestrikt

Het is ook niet altijd makkelijk om je stropdas te knopen. Vind je het zo moeilijk? Lees dan eens ons blog bericht over een stropdas knopen. Daar wordt precies uitgelegd hoe je het dat moet doen.

Te lange broekspijpen

Vaak zie je het voorbij komen. Een pantalon of jeans die net iets te lang is. Hierdoor kom je net een beetje slordig over. Maar hoe los je dat dan op? Je kan heel gemakkelijk je broekspijp oprollen of je broek laten af spelden tijdens je aankoop, want bij ons krijg je gratis vermaak bij je nieuwe broek.
MIS VANAF NU GEEN TRENDS MEER!

Al meer dan 3000 mensen gingen je voor! Wil je toegang tot exclusieve trends en actie?

Ja, ik wil exclusieve toegang!