Een jas voor de zomeravonden

Door Daan Castelijn - 02 juli 2021
Het goede weer heeft langere tijd op zich laten wachten, maar we kunnen eindelijk genieten van zonnige dagen en warmere temperaturen! Overdag heb je over het algemeen geen jas nodig maar naarmate de avond vordert kan het nog wel eens flink afkoelen. Voor de mannen: we geven jullie een overzicht van diverse soorten jassen zodat jij er ook ’s avonds warm bij zit.
Spijkerjack

Met een spijkerjas heb je dé sportieve uitstaling te pakken! Daarbij combineert het jack makkelijk met bijna alle overige kledingstukken. De spijkerjas, ook wel een denim jacket genoemd, is zelfs al te combineren met de meest simpele, dunne T-shirts. Door de stof van een spijkerjas heb je dat staaltje rock ’n roll te pakken, zonder dat dit overdreven is. Bovendien is de denim stof uitstekend voor de avond omdat die je lekker warm houdt!

 
Softshell

De maatstaf onder de zomerjassen is de softshell jas. Naast het feit dat de softshell jas je warm houdt, heeft het een ademende en waterafstotende stof. De jas is dé perfecte optie voor een kleine wandeltocht, of als je nog even buiten wilt zitten na een warme dag. Als laatste is de jas vanwege de pasvorm ideaal om te dragen indien je nog even buiten actief bent.

 
Leren jas

De leren jas is ook wel de investering van de jassen. De leren jas geeft heel veel mogelijkheden met betrekking tot jouw totale styling. Je kunt hem gebruiken voor zakelijke, geklede of bijvoorbeeld feestelijke gelegenheden. Bovendien zijn ze er in alle soorten en maten, waaronder het motorjack, het racerjack of het pilotenjack. Kortom, voor ieder zijn eigen stijl.

 
Bodywarmer

De bodywarmer is in principe geschikt voor ieder seizoen. Normaliter een geschikt kledingstuk om te dragen gedurende tussenseizoenen. Het elastische materiaal van de bodywarmer zorgt ervoor dat deze lekker comfortabel is. Als laatste is het ook een ideaal kledingstuk als tussenlaag.

 
Bekijk al onze jassen hier of bezoek onze winkel!