Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Fashionable naar een festival!

Door Lotte Biermans - 23 juli 2018
Nu het hoogzomer is, wordt het weer tijd voor de leukste festivals! Vrijwel ieder weekend is er wel iets te beleven met dansjes, drankjes en deuntjes. Maar wat o wat doen we aan? Om jullie te helpen bij het kiezen van de juiste outfit(s) delen wij in dit blogbericht een paar tips & tricks!

1.       Regenproof

Hoewel er vast ook leuke festivalletjes zijn op Ibiza en Mallorca, zijn we in Nederland iets minder zeker van zonnestralen. Zorg er daarom voor dat je prepared bent voor als het weer niet helemaal meezit. Naast het meenemen van een jas kun je meerdere voorbereidingen treffen, zoals een tweede paar schoenen en een extra set kleren voor als de andere doorweekt zijn.

2.       Speciaal voor de dansje

Als je een festival bezoekt, wil je hoe dan ook van de muziek genieten en onbezorgd dansen. Een luchtige top en comfortabele schoenen zijn dan ook essentieel om aan te doen! Als het warm weer is, zorg er dan voor dat je niet oververhit raakt met je zwarte topje. Een leuk alternatief is dit rode topje van Aaiko!

3.       Comfort in de tent

Heb je weekendkaartjes weten te scoren? Lucky you! Denk er wel aan dat het later op de avond en ’s nachts ontzettend kan afkoelen. Neem extra truien mee en je cozy joggingbroek. (Ook altijd fijn voor als je in de ochtend wakker wordt met een katertje… 😉)

Heb jij nog handige stylingtips voor als je naar een festival gaat? Laat het ons dan zeker weten!