Koningsdag, zaterdag 27 april, zijn we open van 12:00 uur tot 17:00 uur
Sluiten

Favorieten: Geisha

Door Jorrit Deckers - 21 december 2021
Eén van onze favorieten merken en dat is niet voor niets. Geisha is een veelzijdig kledingmerk van Nederlandse bodem met mooie kleding van hoge kwaliteit. Het merk Geisha richt zich op kleding voor vrouwen en meiden die er mooi uit willen zien maar zich ook goed willen voelen in hun kleding. We zetten dit merk graag even in de spotlight en vertellen er meer over!

Geisha is in 2001 opgericht door Mark Jesserun. Het was voor hem een grote uitdaging om de perfecte pasvorm voor jeans te vinden. Maar niet alleen de pasvorm was belangrijk, het design en comfort stonden ook hoog in het vaandel. Geisha kent de oorsprong dus voornamelijk in jeans en denim, maar ondertussen is het kledingmerk veel meer dan dat.

Met een uitgebreide collectie aan diverse kledingstukken zoals jurken, rokken, jassen, blousjes en tops. Geisha ontwikkelt kleding speciaal voor vrouwen, maar ook voor jongere meiden waarbij een hoog draagcomfort, details en een vrouwelijke afwerking centraal staan. Naast kleding heeft Geisha ook een collectie aan accessoires zoals sjaals.

In ons assortiment vind je ook een uitgebreide collectie aan kleding van Geisha. Zo hebben we bijvoorbeeld deze prachtige winterjas waarmee jij lekker warm de winter door kunt komen.


 = Geisha Jack

Geisha is natuurlijk begonnen met het ontwerpen van de perfecte fit voor jeans. Door de jarenlange ervaring van dit kledingmerk op het gebied van denim en jeans, zijn de jeans van hoge kwaliteit. En dat merk je! Ze hebben niet alleen een mooi design met oog voor detail, maar zitten ook nog eens heerlijk. De jeans hieronder zou eigenlijk iedere vrouw in haar kast moeten hebben hangen. Draag de jeans met sneakers en een t-shirt voor een stoere outfit of met hakken en een blousje voor een chique outfit. Er kan eindeloos worden gecombineerd met deze jeans van Geisha.

 = Geisha Jeans