Gespot in de modebladen!

Door Joan van Lochem - 16 februari 2017
Je kunt naar je omgeving kijken om te zien wat de huidige trends zijn, maar je kunt ook modebladen lezen en de rest van je omgeving voor zijn. Een voorbeeld van een trend is de coltrui. Nu denk je misschien: “Is dat niet een trend van vorig jaar?” Het antwoord daarop is in principe ja. Echter zijn ze weer nieuw leven ingeblazen. Als je de modebladen doorspit kom je het ongetwijfeld tegen. Het is namelijk een coltrui in combinatie met een normale trui. Als variant kun je ook een blouse tot boven dichtknopen en daar een trui overheen doen. Het idee van de trend is dus in principe een gesloten nek met een trui erover. Dus dames go for it!
Modebladen
Uiteraard hebben we ook een aantal voorbeelden uit de webshop gehaald. Een persoonlijke favoriet is de YAYA Sweater aan de rechterkant. Hij heeft een hele mooie hals en een unieke kleur. Ook is hij makkelijk te combineren met andere kleding.
Coltruien voor dames
Hieronder nog een aantal coltruien en een blouse die ook te vinden zijn in onze store. Sommigen zijn te dragen zoals de trend, anderen zijn bedoeld om zonder trui te dragen. De coltrui trend van vorig jaar zet zich namelijk nog gewoon even door. Happy shopping!
Coltruien