Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Heren shirts 2021

Door Sam Wijnen - 04 juni 2021
Een essentieel deel van je outfit in de zomer is toch het t-shirt of de polo. Om lekker koel te blijven zijn korte mouwen natuurlijk het beste. Wij hebben een mooie selectie aan nieuwe shirts van topmerken als PME-Legend, Cast iron en Vanguard. Vroeger werden t-shirts gebruikt als onderkleding maar het heren t-shirt is een echt fashion item geworden. Jong of oud, iedereen draag t-shirts, het is een tijdloos kledingstuk dat bij elke soort gelegenheid een plek heeft. Draag je t-shirt als statement piece van je outfit of draag het juist onder een jasje om je outfit af te maken.

PME-Legend T-shirts

De nieuwe collectie van PME shirts heeft alles. Strepen shirts, logo shirts, stoere all over prints en nette polo's. Deze shirts van een top kwaliteit die je verwacht van PME-Legend. De heren shirts zijn daarnaast ook enorm comfortabel door hun pasvorm.

 

Vanguard & Cast-Iron shirts

Waarbij Vanguard en Cast Iron kiezen voor shirts met een minimalistische stijl die past bij veel soorten outfits. Deze shirts zijn van erg goede kwaliteit en zullen zeker niet vergaan na een paar keer wassen. 

 
Maak jouw outfit compleet!

Combineer deze shirts met mooie shorts en je bent klaar voor de zomer. Wanneer het kouder wordt is het handig om een lekker vest of trui mee te nemen, vooral als je in de avond op het terras zit.