Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Herfst specials

Door Joan van Lochem - 07 september 2017
Wij hopen natuurlijk dat de zon nog zo lang mogelijk blijft schijnen, maar binnenkort zullen we er toch echt aan moeten geloven. Het gaat hoe dan ook herfst worden. Nu heeft de herfst ook zo zijn voordelen. Je kunt bijvoorbeeld eindelijk die leuke trui aan en stiekem zijn al die oranje-gele blaadje best mooi. Met de herfst in het vooruitzicht, hebben we een aantal herfst specials op een rijtje gezet voor de mannen onder ons.
Deze donkergrijze broek van Scotch & Soda is ideaal voor verschillende gelegenheden. Hij kan op een nette manier gecombineerd worden met een blazer; Ideaal voor voor werk gerelateerde evenementen.

Hij kan ook meer casual gedragen worden zoals op de foto hier links. Met bruine laarsjes en een trui. Erg handig om in je kast te hebben hangen dus!
Scotch & Soda broek
 
Zoals ik hierboven al vermelde, kun je de broek ook combineren met een leuke trui. Deze trui van Scotch & Soda is erg leuk te combineren met de broek. De trui is zonder broek ook erg leuk en makkelijk te combineren. De blauwe puntjes in de trui geven een leuk en speels detail, zonder het te druk te maken. Uiteraard is een trui altijd handig voor de koudere maanden van de Herfst.

Scotch & Soda trui
 
Beide artikelen zijn te vinden in onze webshop. Haast je ernaar toe en maak je klaar voor de herfst! Happy shopping!