Herfst trends 2022

16 november 2022
 De dagen worden korter, het regent steeds vaker en de zomerjurkjes kunnen weer de kledingkast in… Dat kan maar één ding betekenen: tijd
voor herfst. Maar met dat veranderlijke weer en de lagere temperaturen is het natuurlijk ook weer tijd voor andere kleding. In deze blog nemen we je mee in de herfst trends van 2022, zodat je ook dit seizoen stijlvol voor de dag kunt komen.

Prints
We zien ieder seizoen opnieuw dat dit een succes is: ook in de herfst zit je met een outfit in prints altijd goed. Met name dierenprints zul je deze herfst vaak terugzien. Of het nu een zebra, giraf of de welbekende tijgerprint is: met een dierenprint verwerkt in je outfit zit je echt altijd goed. Deze rok bijvoorbeeld is ideaal om te dragen in de herfst. Als de temperatuur het toelaat kun je de rok dragen met een sneaker en een T-shirt, maar als het wat kouder is kun je het combineren met laarsjes, een panty en een trui. Zo heb je alle seizoenen plezier van een maxi rok!

Shop hier!
 
Apres ski
Geloof het of niet, maar deze herfst loop je er helemaal volgens de laatste trends bij als je eruit ziet alsof je rechtstreeks naar de apres ski gaat. Trek dus vooral die dikke trui en losse broek aan, want deze herfst kan het allemaal. Een voordeel van deze trend is dat jij er lekker warm bij kunt lopen als het koud is buiten. Win win situatie dus!

Shop hier!
 
Vest of jas?

In de herfst kan het nog wel eens lastig zijn om te bepalen of je nu een vest, jas of misschien wel allebei nodig hebt. Volgens de herfst trends van 2022 hoef jij helemaal niet meer te kiezen. Er is namelijk meer dan genoeg keuze in vesten die ook kunnen worden gebruikt als jas! Dit jack van het merk YAYA is daar een mooi voorbeeld van. Ideaal om te gebruiken als jas, maar je kunt het binnen ook prima aanhouden en op deze manier dient het als een vest. Deze herfst hoef jij geen kou te lijden!

Shop hier!