Hoe combineer je een korte broek?

Door Sam Wijnen - 19 mei 2021

Hoe combineer je een korte broek?

De eerste zonnestralen zijn al aanwezig en dit betekent dat de zomer eraan komt! Het moment dat we het bevrijdende gevoel kunnen voelen met het dragen van een korte broek. Maar met het dragen van een korte broek wil je natuurlijk wel stijlvol erbij lopen. Dingen zoals de lengte, de kleur en het model van de broek zijn hierbij belangrijk.

Wij hebben een mooie selectie aan korte broeken van verschillende topmerken waaronder PME-Legend, State of art, Vanguard & Cast Iron.
Maar nog belangrijker is waarmee je een korte broek combineert. Een korte broek staat erg mooi met een chic overhemd, een luchtig t-shirtje of als het wat kouder wordt in de zomeravonden met een trui of vest. Draag je de korte broek met een mooi paar sneakers of ga je juist voor instappers?

Chino short voor heren

Een chino short in een neutrale kleur is mooi om te combineren met een overhemd, polo of t-shirt. Een overhemd met korte mouwen maakt jouw outfit formeel maar toch lekker luchtig. State of art heeft een mooie collectie aan chino shorts en overhemden met korte mouwen die leuk te combineren zijn met een witte sneaker van PME-Legend. 
 

Cargo short voor heren

Wil je gaan voor een wat stoerdere look? Dan zijn de PME-Legend cargo shorts een goede keuze. Deze shorts hebben een echte militaire uitstraling met een robuuste kwaliteit. Dit is erg goed te combineren met een t-shirt met een print of logo of juist een polo waarmee je naar een etentje kunt. 

 

Jeans shorts voor heren

Jeans shorts zijn een must voor elke man in zijn garderobe. Jeans shorts komen in verschillende wassingen, kwaliteiten, en stoere slijtage details. Deze korte broek werkt perfect voor een casual outfit, combineer het met een t-shirt en witte sneakers en je hebt een perfecte zomer outfit. Daarnaast is de jeans short ook leuk om te combineren met een wit overhemd voor een smart casual look, die tegenwoordig ook erg in is.

 
Wil je nog meer van de nieuwe heren collectie zien? Klik dan hieronder en stel jouw nieuwe zomer outfit samen!

Shop heren