Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Ideale outfits voor in de discotheken.

Door Jorrit Deckers - 25 oktober 2021
Door corona sloten alle kroegen, discotheken of andere festivals, maar nu het uitgaan weer mag heb je natuurlijk wel de juiste outfits nodig om de baas van de club te zijn.
In dit blog laten we zien welke outfits ideaal zijn om in de discotheek aan te hebben.

De horeca mag natuurlijk maar tot 12 uur open zijn in deze periode en daarom beginnen we met een stijlvolle outfit die ook bescherming biedt tegen de kou als je de club uit moet om 12 uur.
Deze Butcher of Blue trui is lekker warm voor buiten, maar in de club is een trui meestal wel te warm, dus een shirt eronder wat matcht met elkaar zou ideaal zijn want dan kun je de trui omhangen.


Onder een zwarte trui past natuurlijk vanalles, maar vandaag heb ik gekozen voor een grijze Butcher of Blue broek. Het is niet de meest kleurrijke outfit die je kan aandoen, maar dat maakt niet zoveel uit. Deze broek zit lekker losjes dus in deze broek kun je je dansmoves wel laten zien!


En nee, we gaan niet alleen voor de mannen een outfit uitkiezen maar ook eentje voor de dames! Allereerst beginnen we met een fijne trui, die waarschijnlijk door de 100% katoen redelijk warm in de club is. 


Als dat te warm is, is er ook nog een leuk shirtje van Butcher of Blue voor de vrouwen om er onder te doen.

Dit shirt is heel stijlvol en ook maar 59,95 euro!
Eigenlijk passen er onder zo’n trui of shirt veel broeken maar ik heb gekozen voor een zwarte leren broek omdat dat nu een trend is geworden. 

De Opus Evita broek is helemaal de juiste broek voor de trend omdat de leren broeken iedere vrouw wel eentje thuis in de kast heeft.

De artikelen zijn allemaal bij ons in de webshop of bij ons in de winkel (Beek) te vinden, kom gerust langs en we helpen u graag.