Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Introduceer kleur in je looks

Door Daan Castelijn - 16 mei 2024
De dagen worden langer, de bloemen beginnen te bloeien en je hoort de vogels zingen: het is duidelijk dat de lente in aantocht is! En wat is een betere manier om de lente te omarmen dan met een vleugje kleur in je garderobe? Felle kleuren kunnen niet alleen je outfit opfrissen, maar ook een boost geven aan je zelfvertrouwen. Dus laten we samen ontdekken hoe je meer kleur kunt toevoegen aan je looks! Neem maar eens een kijkje tussen de merken YaYa, Moss Copenhagen, Harper & Yve. Hun laten zien dat kleur je look compleet maakt!

Wat doet kleur met ons?

Kleur heeft een krachtig effect op onze gemoedstoestand en zelfvertrouwen. Het dragen van kleur kan onze stemming verbeteren en ervoor zorgen dat we meer energie hebben. Laat die sombere kleuren maar achter in de winter en kies dit seizoen voor levendige kleuren!

Meer kleur in je looks

Maar hoe voeg je meer kleur toe aan je outfits zonder eruit te zien als een regenboog? Het sleutelwoord is balans. Begin met het toevoegen van een kleurrijk accent aan je basisoutfit. Denk aan een felgekleurde sjaal, een paar opvallende schoenen of een tas in een levendige tint. Als je je comfortabel voelt, kun je geleidelijk meer kleur toevoegen aan je outfit, zoals een gekleurde broek of een top in een heldere kleur. Als je het aandurft is een blazer en pantalon in dezelfde kleur ook een hele leuke outfit! Wist je dat je zelfs slanker en langer lijkt als je hele outfit dezelfde kleur heeft?

Een tip van ons: begin subtiel. Als je niet gewend bent om kleur te dragen, kun je beginnen met een subtielere kleur, zoals blauw of groen. Doordat dit neutralere kleuren zijn, zullen deze minder uit je comfortzone voelen. 

Hulp bij het uitzoeken van kleurige outfits

Het kan soms overweldigend zijn om de juiste kleuren voor je outfits te kiezen. Vind je het lastig om kleur toe te voegen aan je looks en weet je niet hoe je kleuren bij elkaar moet stylen! Maak een afspraak met een van onze personal shoppers en kom langs bij Castelijn Mode in Beek. Onze ervaren personal shoppers staan klaar om je te helpen de perfecte outfits te vinden die passen bij jouw stijl, smaak en lichaamsvorm.

Dus waar wacht je nog op? De lente staat voor de deur en het is tijd voor meer kleur in je kledingkast! Bezoek Castelijn Mode en ontdek de eindeloze mogelijkheden om je garderobe op te frissen met levendige tinten en gedurfde prints. Experimenteer met nieuwe looks en straal zelfvertrouwen uit in het nieuwe seizoen!