Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Jeans vergelijken

Door Jorrit Deckers - 07 december 2021
1. Commander Jeans VS Curtis Jeans

 Van de site afgekeken ben ik tot de conclusie gekomen dat de Commander Jeans qua fit lekker zit, doordat de broek bij de bovenbenen extra ruimte heeft en bij de pijpen recht omlaag hangen, ofwel met een rechte pijp. De Curtis Jeans is daarentegen het nieuwste model van PME Legend en heeft in plaats van een rechte pijp een pijpbreedte van 18,5 cm, waardoor de pijpen beter aansluiten op de daaronder gedragen schoenen.

   VS 
 

2. Nightflight Jeans VS Tailwheel Jeans

De Tailwheel Jeans is een slim-fit model, wat inhoud dat de broek een strakke pasvorm heeft, met daarbij een gebrushede binnenkant, waardoor het extra zacht is vanbinnen en comfortabeler bij een slim-fit pasvorm. De Nightflight Jeans zitten iets losser in de pasvorm en valt onder de categorie regular-fit. De meeste broeken in de nightflight jeans zijn gemaakt van katoen samen met modal, waardoor het zacht en comfortabel zit.

  VS  

 3. Skymaster Jeans VS Freighter Jeans

 De Skymaster Jeans heeft een relaxte pasvorm, waarmee ze bedoelen dat de broek over het algemeen iets ruimer valt en het een recht model is. Het valt dus onder de categorie relaxed-fit. In de broeken heb je dus veel ruimte, omdat de broek een comfort stretch heeft. Hierdoor hoef je je niet in allerlei bochten te wringen om hem aan of uit te krijgen.

De Freighter Jeans is precies het tegenovergestelde van de Skymaster Jeans, omdat de Freighter Jeans een super slim-fit heeft. Dat betekend dus nog strakker dan de slim-fit pasvorm. Verder is de binnenkant geborsteld en daardoor ook vanbinnen zacht en comfortabel.

  VS