Klant aan het woord: Maurice Graef

Door Daan Castelijn - 13 juli 2023
Bij Castelijn Mode doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat elke klant met een grote glimlach de deur uitgaat. Maar wie kan er beter iets vertellen over zijn winkelervaring dan de klant zelf? In deze blog laten we graag Maurice aan het woord, een trouwe klant die al meer dan 25 jaar bij Castelijn Mode shopt.

Een bekend gezicht

“Ik heb Geert-Jan en Jose leren kennen vanuit onze gezamenlijke woonplaats, Horn. Toen ik aan de slag ging voor Tv-Limburg, en later ook bij ESPN, werd ik gekleed door Castelijn Mode. Daardoor kwam ik steeds vaker bij hen, zowel voor mijn werk als privé. Op zakelijk gebied hielden ze rekening met mijn kleding voor tv-opnames, maar daarbuiten kon ik altijd zelf mijn eigen stijl kiezen, zoals de collectie's van Cast Iron en PME Legend. Het gebeurde vaak dat ik een kledingstuk droeg tijdens een opname en er zo enthousiast over was dat ik het zelf ook moest hebben!”

Fantastische service en topkwaliteit

“De service bij Castelijn Mode was altijd al fantastisch, en dat is nog steeds zo! Niet alleen op het gebied van persoonlijke aandacht, maar zeker ook wat betreft kwaliteit. Ze kijken naar wie je bent als persoon en wat het beste bij je past, zodat ze je perfect kunnen kleden. Als iemand die niet graag kleding past of überhaupt kleding koopt, word ik bij Castelijn Mode altijd snel en tevreden geholpen. De service blijft altijd consistent, en dat vind ik super!”

Een totaalconcept met oog voor detail

“De winkel is mooi ingericht! Er is niet alleen aan kleding gedacht, maar ook aan een gezellige horecacorner, waar zelfs gezonde voeding verkrijgbaar is. Het totaalconcept dat ze bieden, is een way of style die hen uniek maakt. Maar wat hen echt onderscheidt, is de service waar geen enkele concurrent tegenop kan! Zelfs als er iets mis is met een kledingstuk dat ik heb gekocht, wordt er niet moeilijk over gedaan. Het wordt vergoed of gerepareerd. Castelijn Mode weet me keer op keer te verrassen!”