Kleding combineren met accessoires

Door Jorrit Deckers - 25 december 2021
Wat een leuke outfit helemaal compleet maakt? Accessoires natuurlijk! Met accessoires kun je een outfit namelijk nét dat beetje extra geven en het helemaal afmaken. Iedereen heeft vast wel wat saaiere, doorsnee kledingstukken in zijn of haar kast hangen. Denk bijvoorbeeld aan een simpel wit T-shirt en jeans, een zwart jurkje of een donkerblauw overhemd.

Al hoewel er eindeloos kan worden gevarieerd met basis kledingstukken en deze onmisbaar zijn in jouw garderobe, kun je het allemaal ook nog wat specialer maken met leuke accessoires. Je kunt een saaie outfit namelijk op een heel eenvoudige manier een unieke draai geven! Kies bijvoorbeeld voor een leuke riem. De heren kunnen een riem op een jeans dragen om het net wat stoerder te maken. De vrouwen kunnen een riem traditioneel dragen, maar er ook voor kiezen om een riem om de taille heen te dragen. Dit geeft een leuk en speels effect aan een standaard jurk én het laat ook nog eens je taille goed uitkomen.

 = PME Legend riem

 = Studio Anneloes riem
Ook met sjaals van bijvoorbeeld YaYa kun je verschillende leuke combinaties maken. Zeker tijdens koude dagen is een sjaal niet alleen mooi, maar ook nog eens lekker warm. Super handig dus! Een effen trui krijgt meteen een hele andere uitstraling als er een leuke sjaal bij wordt gedragen. Dus wil jij er stijlvol én warm bijlopen? Dan is een sjaal ideaal voor jou.

 = YaYa sjaal

Deze tip geldt wellicht alleen voor de dames, maar een tas kan jouw outfit ook helemaal afmaken! Een tas geeft namelijk nét dat beetje extra aan een outfit. Je kunt kiezen voor een subtiele tas, maar je kunt natuurlijk ook voor een echte eyecatcher gaan.

 = YaYa tas

Voor de heren die net even wat anders willen dan normaal, zijn bretels een leuke toevoeging aan de outfit. Ook met bretels kun je eindeloos combineren! Het voordeel van bretels is dat ze er leuk uit zien, maar dat ze ook nog eens hartstikke functioneel zijn. Je zult in ieder geval geen last meer hebben van afzakkende broeken.

 = Profuomo bretels