Kleding voor de feestdagen

Door Jorrit Deckers - 02 december 2021
De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent lekker eten, goede wijn en vooral veel gezelligheid. De meeste mensen beginnen al met het ophangen van de versiering, enkele fanatiekelingen hebben misschien zelfs al weken de kerstboom staan. Het huis wordt langzaam feestdagen proof, maar is jouw outfit dat ook? Wij helpen je op weg met de perfecte outfit. Zo kom jij deze feestdagen stijlvol voor de dag.

Casual chic
Een trend op dit moment: casual, maar tegelijkertijd ook chic. Ideaal voor de feestdagen! Met een casual chic outfit zit je altijd goed. Het is namelijk perfect voor aan het kerstdiner en het zit ook nog eens comfortabel. Neem bijvoorbeeld de jumpsuit hieronder. Door de hoge kwaliteit van het stof heeft het een hoog draagcomfort. Maak de outfit extra speciaal met wat sieraden en mooie hakken en je bent helemaal klaar voor de kerstdagen!

 = YaYa Jumpsuit

Ook de heren kunnen prima voor de (feest)dag komen met een casual chic outfit. Combineer een neutrale blazer met een mooi t shirt. Als je het te warm krijgt van al het lekkere eten, kun je de blazer altijd nog uitdoen. Deze prachtige blazer van Strellson past bij iedere outfit.

 = Strellson Blazer

We mogen gezien worden
De afgelopen periode hebben we veel binnen moeten zitten. Des te meer redenen om, juist met de feestdagen, extra te shinen met je outfit. De feestdagen vieren met familie en vrienden is één van de mooiste momenten in het jaar. Dus zorg ervoor dat je helemaal kunt stralen met je outfit! Niks is te gek, als jij je er maar prettig in voelt. Het is leuk om te experimenteren met printjes, kleuren en materialen. Neem bijvoorbeeld deze leren jurk van Simple of dit overhemd van State of Art. Perfect voor de feestdagen!

 = Simple Jurk      = State of Art overhemd

Accessoires
Een outfit is eigenlijk niet compleet zonder accessoires. Vergeet dus zeker niet om jouw outfit af te maken met een leuke riem en bijpassende schoenen. Ook hierbij geldt: je mag gezien worden! Een relatief simpele outfit kan worden opgeleukt met opvallende accessoires. Het leuke aan accessoires is dat er eindeloos kan worden gecombineerd.

  = Studio Anneloes riem   = PME Legend riem
Volop inspiratie opgedaan voor dé perfecte outfit voor de feestdagen? Shop dan nu online in onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Beek!