Kledingtips voor mannen

Door Daan Castelijn - 20 februari 2017
Hoe draag je een jeans als je een smal figuur hebt? En hoe draag je een shirt als je een normaal figuur hebt? Daarvoor hebben we deze blog met kledingtips voor mannen voor jou gemaakt! Voor de volgende figuren geven we kledingtips:
  • - Smal figuur
  • - Normaal figuur
  • - Breed figuurSmal figuur
Smal figuur

Heb je een smal figuur? Draag dan kleding met een ronde hals, dit benadrukt de schouders. Als je op zoek bent naar een shirt, kijk dan naar een shirt met prints, logo’s of een patroon.

Wat kun je het beste vermijden? Broeken met een rechte pijp, de straight leg, deze werken niet in het voordeel van je heupen en beenlengte. 

Normaal figuur
Normaal figuur

Heb je een normaal figuur? Dan kun je bijna alles dragen! Shirts of truien met een ronde of V-hals staan je allemaal goed.

Wat kun je het beste vermijden? Als we kijken naar de benen, kun je een slim-fit beter niet dragen. Hierdoor lijken je benen steviger en korter dan dat ze in werkelijkheid zijn. 

Breed figuur
Breed figuur

Heb je een stevig of gespierd figuur? Dan zijn shirts met een V-hals echt iets voor jou. Wil je jouw schouders extra aandacht geven, kies dan een shirt met een opdruk of logo’s.

Wat kun je het beste vermijden? He zelfde als bij een normaal postuur, een slim fit jeans. Hierdoor lijken je benen steviger en korter dan dat ze in werkelijkheid zijn.

Vind je het na deze tips nog steeds lastig? Kom dan eens gezellig naar onze winkel in Beek of neem een kijkje tussen de herenkleding op onze webshop!