Naar boven

Kledingtips voor mannen

Door Daan Castelijn - 20 februari 2017 - Heren , How to wear , Kleding
Hoe draag je een jeans als je een smal figuur hebt? Of hoe draag je een shirt als je een normaal figuur hebt? Daarvoor hebben we deze blog met kledingtips voor mannen voor jou gemaakt! Voor de volgende figuren geven we kledingtips:
  • - Smal figuur
  • - Normaal figuur
  • - Breed figuurSmal figuur
Smal figuur

Heb je een smal figuur? Draag dan kleding met een ronde hals, dit benadrukt de schouders. Als je opzoek bent naar een shirt, kijk dan naar een shirt met prints, logo’s of een patroon.

Wat kan je het beste vermijden? Broeken met een rechte pijp, de straight leg, dit werkt niet in het voordeel van je heupen en beenlengte. 

Normaal figuur
Normaal figuur

Heb je een normaal figuur? Dan kan je bijna alles dragen! Shirts of truien met een ronde of V-hals staan je allemaal goed.

Wat kan je het beste vermijden? Als we kijken naar de benen, kan je het beste een slim fit niet dragen. Hierdoor lijken je benen steviger en korte dan dat ze zijn. 

Breed figuur
Breed figuur

Heb je een stevig of gespierd figuur? Dan zijn shirts met een V-hals echt iets voor jou. Wil je jou schouders extra aandacht geven, kies dan een shirt met een opdruk of logo’s.

Wat kan je het beste vermijden? Het zelfde als bij een normaal postuur, een slim fit jeans. Zo lijken je benen steviger en korte als dat ze waarschijnlijk zijn.

Vind je het na deze tips nog steeds lastig? Kom dan eens gezellig naar onze winkel in Beek of neem een kijkje tussen de herenkleding op onze webshop!