Kleurentrend voor heren!

Door Joan van Lochem - 15 maart 2017
Dames zullen vaak zeggen dat heren het maar makkelijk hebben qua kleding. Broek aan, shirt of trui aan en het is goed. Af en toe is dat zeker waar, maar veel heren doen toch net iets meer hun best dan zo maar iets uit de kast trekken. Voor deze heren is hier een trend om in de gaten te houden.
Aangezien de variatie in verschillende soorten kledingstukken redelijk beperkt is bij mannen, kun je de trends gaan zoeken in kleur. Een rok in plaats van een broek is misschien niet altijd een succes, maar een nude kleur trui in plaats van een blauwe trui is zeker te doen. Hier een paar kleur voorbeelden:
heren trend kleuren

Deze kleuren zijn ideaal aangezien ze met bijna alles samen kunnen. Hoe dat er dan uitziet wanneer een man daadwerkelijk zo’n kleur aan heeft? Nou zo:
Trend Sweater
Wij zijn erg fan van deze kleurtrend. Jij ook? Dan hebben wij vast twee items voor jou klaar staan. Wij doen ons best om zo goed mogelijk in te kopen. Zo kun jij vervolgens mooi up to date blijven met de laatste trends. Shop hierbeneden dan ook snel deze gave trui en jas!
Sweaterjas