Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Lente T-shirts voor Heren

Door Joan van Lochem - 20 april 2017
We willen toch proberen om het een beetje eerlijk te houden, dus na de dames lente shirtjes zijn hier de heren lente shirtjes. Het weer zit ineens niet meer zo mee als we gehoopt hadden, maar ik weet zeker dat er toch een aantal heren zijn die al lentekriebels hebben. Deze is dan ook voor jullie!
Lente t-shirts heren
Tropische patronen lijken een trend te zijn. Veel blaadjes, en bloemachtige figuren zijn terug te vinden in de T-shirts op dit moment. De kleuren blauw en groen doen het ook goed. Wel de lichte tinten hiervan, lekker fris en perfect voor de lente.

Over het algemeen lijkt het alsof mannen eerder in een T-shirtje lopen dan vrouwen. Vrouwen hebben het meestal iets sneller koud. Ik durf hier geen wetenschappelijke uitspraken over te doen, maar vanuit persoonlijke ervaring lijkt het waar te zijn. Dat betekent dan wel dat mannen eens moeten opschieten met het aanschaffen van wat nieuwe lente shirtjes. Voordat je het weet heb je ze weer nodig!
Lente shirts heren
Hier zijn een aantal van onze leukste lente T-shirts op dit moment. Zoals je ziet kun je bij ons ook de tropische printjes en kleuren terugvinden. Succes mannen!