Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Leuke dingen om te doen zomer 2021

Door Sam Wijnen - 07 juni 2021

Het is belangrijk om te weten hoe je jouw vakantie in Nederland kunt opvullen. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met verschillende dingen om te doen tijdens jouw zomervakantie 2021.

Op wijnreis in Limburg

In het mooie zuid-limburg heb je veel wijngaarden. Je hebt zelfs verschillende routes, waar je een ontspannen wandeling maakt en leert over verschillende wijnen. 
Bijvoorbeeld: De route des Vins: Hier ontdek je wijn rondom Eys en Wahlwiller via een route van ongeveer 10 kilometer. De route bestaat uit 5 wijngaarden. Daarnaast heb je ook nog de route de Vins
Winthagen, een route van 8 Kilometer waar je kennis maakt met wijngaard Kalkberg, Landgoed Overst en wijngaard Kunrader. Dit zijn 2 echte aanraders voor de aankomende zomer. 


Bezoek Nederlandse steden

Nederland heeft prachtige steden die jij waarschijnlijk nog niet allemaal hebt gezien. Je hoeft hiervoor niet eens veel geld uit te geven of veel vakantiedagen op te geven, zoals bij een vakantie in het buitenland. Het is heerlijk om een paar dagen je eigen omgeving te verlaten en kennis te maken met de pareltjes van Nederland. Plan jouw stedentrip en maak er een mooie zomer van!


Naar een vakantiehuisje

Nederland ligt vol met veel verschillende vakantiehuisjes in veel verschillende soorten prijsklassen. Bungalows, tiny houses, villas, noem maar op, Nederland heeft het! Ga met familie of vrienden een paar dagen weg in een huisje. Ga overdag wandelen, ga lekker uit eten (Gelukkig kan het weer) en sluit de avond af met bordspelletjes in het vakantiehuisje.Nu dat er meer versoepelingen zijn is het weer tijd om echt vakantie te gaan vieren in eigen land. Geen avondklok meer, de terrassen open tot 10 uur in de avond en weer de optie om vrij te gaan shoppen. Hopelijk heb je wat nieuwe ideeën opgedaan voor wat je deze zomer kan gaan ondernemen.