Zondag 2 juni zijn we extra open van 12:00 uur tot 17:00 uur
Sluiten

Limburg Helpt: Een Warme Winter Voor Iedereen!

Door Daan Castelijn - 02 oktober 2023

Ambassadeurs voor Warmte

Welkom bij Limburg Helpt, een hartverwarmend initiatief ondersteund door gepassioneerde ambassadeurs Vivian Lataster en Huub Stapel. Samen met Castelijn Mode Beek, L1, Stichting Samen voor Maastricht en lokale gemeenten verspreiden zij een boodschap van solidariteit en zorgzaamheid.

Samen Sterk tijdens de Actieweek

Deze hele maand oktober verzamelen we warme winterjassen bij Castelijn Mode Beek. Maar het gaat niet alleen om jassen inzamelen; het draait om gemeenschapszin. Op maandag 30 oktober bereiken we een hoogtepunt met een betoverende slotshow in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht, gepresenteerd door Bas van der Zwaan en Marjolein Heijltjes.

Een Bron van Warmte en Hoop

Als dank voor je bijdrage biedt Castelijn Mode Beek €25,- korting op een nieuwe winterjas wanneer je een oude jas doneert. Jouw vrijgevigheid reikt verder dan warmte; het brengt hoop, steun en samenhorigheid. Laten we samen Limburg winterproof maken. Doe mee, doneer een jas, verwarm een hart, en verspreid de liefde. Een warme winter begint bij een warm hart.

De Kracht van Samen Zijn

Deze actie bewijst de kracht van samenwerking voor een gemeenschappelijk doel. Doe mee en maak het verschil. Samen voor een warme winter in Limburg! Wil je meer informatie over deze actie? Neem dan ook eens een kijkje op de actiepagina van L1! Hier vind je o.a. alle inzamelpunten en overige actie's die door de hele provincie gehouden worden.