Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Medewerker aan het woord: Chantal

Door Daan Castelijn - 04 augustus 2022
In deze blog geven we het woord aan onze collega Chantal. Chantal werkt al 35 jaar als coupeuse bij Castelijn Mode. Ze vertelt graag wat meer over haar werkzaamheden, haar favoriete kledingmerk, de leukste trend en geeft je daarnaast ook een handige tip mee!

“Toen ik 18 jaar oud was, werd er door Castelijn naar mijn school gebeld met de vraag of er iemand was die daar als coupeuse zou willen werken. Mijn school heeft dit aan mij doorgegeven en zo ben ik hier terechtgekomen. Ik werk dus ondertussen al 35 jaar met veel plezier bij Castelijn Mode. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn erg divers. Ik zit voornamelijk op het atelier om kleding te naaien en te vermaken. Af en toe sta ik ook als verkoopster in de winkel of houd ik me bezig met de webshop. De spontane en lieve collega’s van Castelijn Mode maken mijn werk extra leuk!

Mijn favoriete kledingmerk? Dat is zonder twijfel Opus. Dit komt doordat zij een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. De leukste kledingtrend van dit moment vind ik toch wel de flared pijpen. Deze zien er leuk uit en flared broeken zitten ook nog eens comfortabel.

Als ik één tip mag meegeven, dan is dit dat klanten op tijd met een kledingstuk moeten komen dat vermaakt dient te worden. We leveren graag hoge kwaliteit en hier is simpelweg tijd voor nodig. Kom dus alsjeblieft op tijd met het kledingstuk dat vermaakt moet worden en geen dag van tevoren. Zo hebben wij genoeg tijd om het kledingstuk helemaal naar jouw wens te maken.”

Wij zijn blij met Chantal als collega! Benieuwd naar meer berichten over medewerkers van Castelijn Mode? Houd dan onze website in de gaten.