Medewerker aan het woord: Hilda

Door Daan Castelijn - 28 juli 2022
In deze blog geven we het woord aan onze collega Hilda. Hilda is werkzaam als allround verkoopster, voornamelijk op de damesafdeling, bij Castelijn Mode in Beek.

“Ik kwam vooraf al vaker bij Castelijn Mode winkelen. Op een gegeven moment hoorde ik via via dat ze personeel zochten. Ik heb toen gesolliciteerd en ben gelijk aangenomen. Al vanaf mijn 16de zit ik in de modebranche.

Mijn werkzaamheden zijn erg divers. Zo help ik klanten met het kiezen van een outfit, sta ik achter de kassa, pak ik kleding uit en hang ik het om de paspoppen en style ik kleding. Door mijn affiniteit met mode vind ik dit erg leuk om te doen. Maar ook de connectie met de klant vind ik speciaal. Ik vind het leuk om te zien dat een klant door middel van een door mij gekozen outfit ineens een stuk beter in haar vel gaat zitten.

Mijn favoriete kledingmerk is YaYa omdat de stijl mij erg aanspreekt. Dit merk kan zowel casual als netjes worden gedragen en is betaalbaar. De kwaliteit is ook super. Mijn favoriete trend van nu zijn de kanten blousjes en blousjes met pofmouwtjes.

Aan onze klanten wil ik graag één belangrijke tip meegeven: zorg ervoor dat de kleding die je koopt, jou een goed gevoel geeft. Draag kleding waarbij JIJ je goed en zelfverzekerd in voelt!”