Merk uitgelicht: YAYA

Door Daan Castelijn - 21 juli 2022
Eén van onze favorieten is het merk YAYA. Dit Nederlandse kledingmerk is opgericht in 1992 en is een van de meest bekende damesmerken van het land. En dat is natuurlijk niet voor niets! Ze hebben dan ook een zeer uitgebreide collectie met een eigen stijl, die geschikt is voor vrouwen die stijlvol voor de dag willen komen. Het kledingmerk staat bekend om hun kleding met een verrassende charme en gedurfd tintje. 

Hun nieuwe najaarscollectie zit vol met te gekke items. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze jumpsuit. Deze is ideaal om overdag te dragen, maar ook perfect voor in de avond. Combineer de jumpsuit met wat sieraden en een tasje en je bent helemaal klaar voor een feestje!

Over feestjes gesproken… Met deze top maak je van iedere outfit een feestje. Je kunt de top combineren met een jeans voor een casual look, maar je kunt het ook perfect combineren met de bijpassende rok. Two-piece sets zijn helemaal in en wij houden van deze trend! Het zit comfortabel en het ziet er tegelijkertijd ook nog eens heel stijlvol uit. 

Is een rok niet helemaal iets voor jou? In de najaarscollectie van YAYA vind je ook prachtige pantalons om jouw outfit helemaal af te maken. Een pantalon kun je combineren met een T-shirt voor een alledaagse uitstraling. Als je er wat formeler uit wilt zien, kun je een pantalon het beste combineren met een mooie blazer. Een nette outfit gegarandeerd!

Een donkere jurk mag niet ontbreken in de kledingkast van een vrouw. Zeker in het najaar zijn donkere jurkjes ideaal om te dragen. Er kan namelijk gemakkelijk een panty onder als de temperaturen niet erg hoog zijn. Je kunt dit jurkje voor iedere gelegenheid gebruiken. Zo heb je nooit meer last van kleding stress!

Alle kledingstukken van YAYA zijn van hoge kwaliteit. Zij werken namelijk alleen met de beste grondstoffen en de fijnste materialen. Ook hebben ze oog voor duurzaamheid en houden zij er in hun collecties rekening mee om verstandige beslissingen te maken over de impact die ze als modemerk hebben op het milieu. Wat ons betreft een echt topmerk!