Nieuwe collectie: PME Legend 2021 Overhemden

Door Sam Wijnen - 22 februari 2021
 Het voorjaar komt langzaam in zicht en daarom is het ook tijd om een kijkje te nemen naar de nieuwe collectie van PME-Legend. We hebben mooie overhemden die een must zijn voor de aankomende maanden. 
Regular fit PME-Legend overhemd

Dit 100% katoenen overhemd heeft een comfortabele pasvorm en bevat minmalistische branding op de borstzak. Het overhemd is verkrijgbaar in 2 kleuren; groen en blauw. Het zijn frisse kleuren die deze lente en zomer goed van pas zullen komen. Je kunt het overhemd casual dragen onder een shirtje of juist dichtgeknoopt voor een formele look. De kwaliteit is enorm goed zoals wij gewend zijn bij PME-Legend. 

Koop hier 
 
 
PME-Legend shirt jacket

Daarnaast hebben we ook een grijze PME-Legend shirt jacket met lange mouwen gemaakt van een grey melange sweater stof. Dit overhemd heeft echt die typische cargo look waar PME legend zo bekend om staat. Het overhemd bevat 2 grote zakken op de borst die zijn voorzien van een klep en ritssluiting. Verder zit het PME legend tailwing logo geborduurd op de linkermouw. Een mega lekker hemd om te dragen en zal zeker de aankomende maanden goed te pas komen.  

Koop hier
 
 
 
 
Complete the look met een PME-Legend shirtje
Wij raden u bijvoorbeeld deze aan om te dragen onder het PME-overhemd. Cool T-shirt van PME dat goed past bij het overhemd om de hele look af te maken. Bevat een mooi PME legend op de linkerborst en is gemaakt van 100% katoen.

Koop hier
 
Complete the look met PME-Legend pet

Deze comfortabele groene pet van PME legend maakt de stoere look met het overhemd compleet af. Mooi sky master logo op de voorkant van de pet als een ode aan de cargo piloten. De pet is verstelbaar met een lederen band en de pet zelf is gemaakt van 100% katoen. .

Koop hier


Ben je benieuwd naar de complete nieuwe lentecollectie van PME-Legend? Klik dan op de onderstaande link!

PME-Legend