Nieuwjaar outfits

Door Jorrit Deckers - 27 december 2021
De feestdagen zijn geweest, kerst is geweest en nu, voorbereiden op de jaarwisseling! 

Ruikt je outfit nog naar gourmette, fondue of naar wat anders verrukkelijks uit de keuken? Twijfel dan niet en lees dit blog eens door voor je ideale nieuwjaarsoutfit. Die wel nog helemaal fris ruikt...
Bij de jaarwisseling dragen de meeste mensen nette formele outfits, en voor de feestbeesten onder ons natuurlijk niet. Maar hier laten we meerdere opties zien, want er is genoeg keus!

Voor de mensen die liever een formele outfit draagt tijdens de jaarwisseling is dit pak een mooi voorbeeld.

  = Strellson Blazer en panthalon 

Dit pak straalt klasse uit en geeft een rustige eerste indruk als je het pak draagt. Er kan makkelijk een coltrui onder gedragen worden, want dat combineert goed met een kostuum. 
Het kost bij elkaar zon 400 euro maar voor die prijs heb je dan ook echt top kwaliteit.

Voor de feestbeesten onder ons die liever los gaan met nieuwjaar, zijn de kostuums niet de ideaalste outfits. Je wilt er natuurlijk geen bier overheen bijvoorbeeld.
Daarvoor hebben we ook leuke outfits die iets minder duur zijn en kwalitatief evengoed. 

  = State of Art  = PME Legend

Dit is een goed matchende, fijn zittende outfit met genoeg stijl om de feestdagen mee te vieren en om een borrel te drinken in het nieuwe jaar!
De outfit kost bij elkaar ongeveer 190 euro, wat al een fijnere prijs is dan het pak hierboven.
En natuurlijk zijn er nog veel meer outfits voor elke gelegenheid, al ben je aan het feesten, zit je rustig met familie af te tellen, de outfit maakt het compleet.

En als afsluiter van dit blog wensen wij, het team van Castelijn Mode, iedereen een fijne jaarwisseling en een prettig nieuwjaar!
We hopen natuurlijk allemaal op een goed, gezond 2022 en dat gaan we samen laten lukken.
Denk aan de goede voornemens voor het komende jaar en proost!