Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Personal Styling bij Castelijn

06 februari 2023

De perfecte outfit nodig voor een speciale gelegenheid, je kast aanvullen met nieuwe kleding voor een nieuw seizoen of misschien ben je wel gewoon benieuwd wat een leuke stijl voor je is en wil je hierbij geholpen worden door een professional. Dan ben je bij Castelijn op het juiste adres. Samen met één van onze medewerkers gaan we ervoor zorgen dat je wensen voldaan zijn en je tevreden naar buiten wandelt.

Hoe verloopt een Personal Styling

Allereerst maak je kennis met degene die jou zal gaan helpen bij het vervullen van je wensen. Dit doen we onder genot van een lekker kopje koffie of thee. We bespreken de gelegenheid waar je de outfit is, wat je zelf in gedachte had voor de outfit en eventueel een budget of prijsklasse waar we rekening mee kunnen houden.

Vervolgens begint het uitkiezen van de eerste kledingstukken. Hierbij is er keuze uit meer dan 70 kledingmerken! Er is voor ieder wat wils. We beginnen met het passen van de eerste keuzes, samen kijken we wat leuk is en wat er verandert of verbetert moet worden aan de outfit

Onze medewerkers hebben een zeer kritisch oog op het vlak van mode. Je kan eerlijk en duidelijk advies verwachten. Zit een kledingstuk niet helemaal perfect, maar is het wel de juiste maat, dan wordt hij door ons gratis op maat gemaakt. Ook is het natuurlijk belangrijk dat er goed wordt gekeken naar de kleuren die goed bij je passen. Je wil natuurlijk dat je gezicht en huidskleur het beste en mooiste in de outfit naar voren komt.  


Kledingvermaak

De kledingstukken die vermaakt worden kan op gewacht worden of binnen een paar dagen al opgehaald worden.
Ideaal voor bijvoorbeeld een kostuum of een jurk voor een bruiloft.

 
De koffie Corner

Nadat we de perfecte outfit(s) voor je hebben gevonden kan je na afloop nog genieten van een lekker kopje koffie of thee. Misschien vind je het wel leuk om nog even na te praten met de verkoopster, of drink je nog lekker even een kopje koffie met je gezelschap

 Heb jij binnenkort een speciale gelegenheid of ben je toe aan vernieuwing in je kledingkast. Plan dan een afspraak met ons in en dan gaan samen voor zorgen dat jij tevreden naar buiten loopt bij Castelijn. Tot snel!