Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

PME Legend XV

Door Daan Castelijn - 02 november 2020
Misschien heb je ze wel eens voorbij zien komen als je Formule 1 aan het kijken was, of een ander programma dat je volgd, de reclames van PME Legend met hun nieuwste jeans model. De PME Legend XV!
Met deze jeans heeft PME Legend een andere weg ingeslagen, want deze jeans is een stuk smaller als de andere modellen in hun collectie. Maar toch komt de stoere look die ze altijd laten zien, goed terug in dit model. Daarom is die ook goed te combineren met de andere items uit de collectie. En natuurlijk hebben we die collectie bij Castelijn Mode Beek, want wij hebben de grootste PME Legend collectie van Limburg!

Ontstaan

In 2020 is het 10 jaar geleden dat de Aviator jeans van PME Legend ontwikkelt is. En het is ook 5 jaar geleden dat de Nightflight jeans voor het eerste in de collectie kwam. En je raad het al de X staat voor de 10 jaar van Aviator jeans en de V staat voor 5 jaar van de Nightflight jeans . En speciaal daarvoor hebben ze de nieuwe PME Legend XV jeans gemaakt. En dit wordt weer een nieuwe klassieker!
En ze hebben het niet gehouden bij alleen een jeans, ze hebben meteen een hele collectie erom heen gemaakt, waardoor de nieuwe broek nog meer tot zijn recht komt!
Ontdek

Ben je benieuwd naar de nieuwe PME Legend XV collectie? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Beek of bestel ze in onze webshop!

Shop nu