Say yes to the suit!

Door Lisa van Montfort - 21 februari 2022 -
Staat jouw bruiloft al een tijd in de wacht en ben je van plan, nu alles weer open mag, eindelijk jouw bruiloft te vieren? Dan ben je voor een mooi herenpak (en meer) bij Castelijn aan het juiste adres! In onze 'mancave' vind je onder andere pakken en accessoires van de merken Roy Robson, Strellson, CG - Club of Gents, en Wilvorst. In deze blog gaan we je alles vertellen over het trouwassortiment van Castelijn.
 


Wilvorst
Wilvorst is de marktleider voor feestelijke herenkleding in Europa. Het merk is dé specialist als het gaat om het perfecte trouwpak, galakleding en alle bijpassende, op elkaar afgestemde accessoires. Naast het perfecte trouwpak zijn er veel kleine of grote accessoires die een trouwpak omtoveren tot een complete, feestelijke bruidegomsoutfit. Denk aan een feestelijk gilet met bijpassede zakdoek. Het is ook belangrijk om een overhemd, schoenen, riem en manchetknopen te kiezen die bij elkaar passen.
Duurzaamheid speelt een grote rol bij Wilvorst. De producten worden met aandacht voor detail ontwikkeld in Northeim, Duitsland. Wilvporst biedt met de verschillende collecties voor trouwpakken en feeselijke herenkleding een grote diversiteit aan stijlen die aan vrijwel iedere smaak voldoen!
Ontdek de wereld van klassieke en moderne trouwpakcollecties, accessoires en formele kleding van Wilvors bij Castelijn mode in Beek.

Wij verzorgen de mooiste dag van je leven met de trouwpakken van Wilvorst en laten je stralen naast de bruid!
 

Roy Robson
Sinds 1922 staat Roy Robson al synoniem voor premium herenkleding. Het merk ontwerpt en produceert zelf met toewijding aan kwaliteit, precisie en design. Roy Robson leeft voor nieuwe vrijetijdskleding en tegelijkertijd ee klassiek pak. Bij de kleding van Roy Robson kun je zowel terecht als bruidegom, getuige óf gast van een bruiloft.
 

Combineren
Heb jij in je bovenkleding een andere maat als in je onderkleding? Dat is geen probleem, je kunt de pakken namelijk gemakkelijk combineren.
 


Gratis kledingvermaak
Moeten er veranderingen worden aangebracht aan het pak? Bij Castelijn Mode Beek is elke dag een coupeuse aanwezig die gratis je nieuwe items voor je vermaakt! M.u.v. afgeprijsde artikelen.
 
Afspraak maken
Een trouwkostuum kopen doe je niet zomaar even. In welke stijl wil je trouwen? Hoe gaat de bruiloft eruit zien? En wat is jou eigen smaak? Dat zijn allemaal vragen die komen kijken bij het uitzoeken van een trouwkostuum wat past bij jou. Samen gaan we kijken hoe we het perfecte trouwkostuum kunnen vinden. En natuurlijk mag je mensen meenemen, want we snappen dat je zo'n moeilijke beslissling niet alleen kan nemen.

Laat dan even je gegevens achter en wij maken samen met jou een afspraak, zodat jij er de dag van je leven op je best op staat!

 
Hartelijke ontvangst. De medewerkers zeer professioneel. Grote keuze in deze winkel. Zeker een aanrader.

- Josee, Maaseik
 

Ben je getuige of gast bij een bruiloft? Dan ben je net zo welkom! Bij Castelijn mode in Beek hebben we de perfecte outfits en accessoires voor iedereen.


Celebrate!

Wanneer je je perfecte pak hebt gevonden, krijg je van ons gratis een fles champagne erbij om het te vieren.

Afspraak maken
 Bij zo'n speciale gebeurtenis als een bruiloft, snappen we dat je het fijn vindt om persoonlijke hulp te krijgen bij het vinden van een perfecte outfit. Als je de benieuwd bent naar ons assortiment in pakken, bruiloftaccessoires of alvast een paar items wilt passen, kom dan gerust langs bij Castelijn mode in Beek. Hier staan we van maandag tot en met zaterdag voor je klaar met de beste service.
Laat dan even je gegevens achter en wij maken samen met jou een afspraak, zodat jij er de dag van je leven op je best op staat!