Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Spring is in the air!

Door Anouk Solberg - 24 maart 2022
De bloesemstruiken lopen uit, het zonnetje schijnt en de vogels maken hun nestje klaar. De lente is in aantocht. Heerlijk toch.
Maar is je kledingkast wel nog up-to-date? Nu we de dikke truien en vesten kunnen opruimen, wordt het tijd om je garderobe onder de loep te nemen. Welke basics van afgelopen seizoenen kan ik nog gebruiken? En met welke nieuwe items ga ik dit aanvullen voor het komende seizoen. Natuurlijk geen makkelijke opgave, maar ik kan je hier zeker bij helpen.


combinaties 

Vaak kun je door 1 enkel item toe te voegen een set helemaal anders maken. Natuurlijk staan we in de winkel klaar om je te adviseren met de nieuwste items. Er is al zoveel leuks binnen. Laat je inspireren op onze webshop.
Maar ik kan ook op afspraak bij je thuis komen. Dan checken we samen jouw kledingkast en ga ik kijken welke items je kunt combineren. Uit ervaring weet ik dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om een geschikte outfit samen te stellen. Mijn motto hierbij is: investeer in mooie, tijdloze basics en vul dit aan met seizoensitems. 


Rock Your Style 

Wil je weten hoe ik te werk ga, neem een kijkje op mijn FB pagina: Rock Your style of op Instagram: rockyourstylebyclaudia.
Hopelijk zien we elkaar snel om er een spetterend mode seizoen van te maken. Team Castelijn en ik hebben er reuze zin in.

Heel veel mode groetjes Claudia