Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Terras outfit dames & heren

Door Sam Wijnen - 14 mei 2021
Met het aankomende terrasjesweer wil je je zelf natuurlijk "terras proof" maken. We zitten midden in de maand mei en de temperaturen lopen langzaam op. We kunnen met zekerheid zeggen dat de lente echt begonnen is. De terrassen zitten weer vol en dat brengt toch wel een zomers gevoel met zich mee, en dat voelt enorm goed!

Bij deze zomerse temperaturen horen natuurlijk ook zomerse outfits. Gelukkig hebben wij de voorjaarscollectie binnen van een aantal top merken. Wij gaan je laten zien wat volgens ons de beste keuze is als het gaat om een terras outfit.

Wissel de lange mouwen in voor korte mouwen

Op het terras wil je een luchtige outfit, daarom is het belangrijk dat je t-shirts en tops draagt met korte mouwen. De trends van dit seizoen zijn frisse kleuren, denk aan oker geel, oranje, vurig rood, diepgroen. Bloemenprints zie je dit jaar ook overal terug komen, op jurken, rokken en topjes. Merken als Geisha, Studio Anneloes en YAYA zetten goed in op deze trend.

Voor de mannen is het trendy om een minimalistisch shirt te dragen met een zichtbaar merkje. PME-Legend heeft veel verschillende T-shirts met logo prints met een stoere uitstraling. 
 

                               
 

De jeans blijven

Het is nog net niet het weer om met een korte broek te kunnen lopen en daarom blijven de jeans nog even aan. De jeans met een lichte wassing blijven een perfecte keuze tijdens dit seizoen. Een mooie lichte spijkerbroek is goed te combineren met vanalles en dit geldt voor de dames en de heren. Voor de heren hebben wij jeans van Vanguard, Cast Iron en PME-Legend die perfect gedragen kunnen worden op het terras. Voor de dames hebben wij de merken Brax, Opus en Summum die prachtige lichte jeans maken, die helemaal passen bij het voorjaar.

Geen zin om jeans te dragen? Dan hebben wij nog mooie langere rokken die lekker comfortabel zitten als je net iets te veel van het bittergarnituur hebt gegeten op het terras.

Een vest of trui zijn een must.


We moeten eerlijk blijven, maar rond mei en juni zijn de avonden nog steeds best wel koud. Het is daarom verstandig om een vest of trui mee te nemen naar het terras. Dus wanneer het gaat afkoelen heb jij nog een lekkere trui of vest die je kan aantrekken. Daar hebben wij natuurlijk ook een mooie collectie van in frisse kleuren.