Tijd voor een nieuwe heren zomerjas!

Door Daan Castelijn - 18 april 2017
De zomer staat voor de deur en dat betekent toch echt de garderobe bijwerken. Zo heb je nieuwe shirts, korte broeken en last but not least: een heren zomerjas nodig! Maar wat voor een zomerjas?

Bomberjas
Bomberjas

De meest populaire is toch echt de bomberjas! Dit item domineert toch al een paar jaar het straatbeeld. En dan niet alleen in de zomer maar ook in de winter, want je hebt ze in verschillende soorten. Van dik tot dun en van groen tot  rood, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Lerenjas
Leren jas

Dit is toch echt dé klassieker onder alle jassen. Je straalt meteen zelfvertrouwen uit als je er één draagt en je maakt het af met een jeans eronder. Nog een leuke sneaker eronder en je steelt helemaal de show!

 
Parka jas
Parka jas

Eigenlijk is het niet een zomerjas maar doordat het een echte ‘’hit’’ is in de winter hebben sommige merken besloten ook een zomerse variant te maken. Maar wat is een parka jas? Het is een langere jas met een capuchon, omhoog staande kraag en vaak ook met diepe zakken.

 
 
Korte zomerjas
Korte model

Zit je veel op de fiets dan is dit echt een musthave. Met een lange jas is dat altijd wat moeilijker. Probeer het maar eens, met een korte jas dat gaat een stuk makkelijker! Daarnaast zijn ze helemaal terug van weggeweest.

 Nu heb je een goed idee wat de trends voor deze zomer zijn. Staat jouw jas er toch niet tussen? Neem dan eens een kijkje tussen al onze jassen, dan vind je vast wel een geschikte heren zomerjas voor jou!