Naar boven

Tijd voor een nieuwe heren zomerjas!

Door Daan Castelijn - 18 april 2017 - Heren , Kleding
De zomer staat voor de deur en dat betekent toch echt de garderobe bijwerken. Zo heb je nieuwe shirts, korte broeken en last but not least: een heren zomerjas! Maar wat voor een zomerjas heb je dan nodig?

Bomberjas
Bomberjas

De meest populaire is toch echt de bomberjas! Dit item domineert toch al een paar jaar het straatbeeld. En dan niet alleen in de zomer maar ook in de winter, want je hebt ze in verschillende soorten. Van dik tot dun en van groen tot aan rood, je kan het zo gek maken als jezelf wilt.

Lerenjas
Lerenjas

Dit is toch echt dé klassieker onder alle jassen. Je straalt meteen zelfvertrouwen uit als je er een draagt en je maakt het af met een jeans eronder en daarnaast met sneakers eronder steel je helemaal de show.

 
Parka jas
Parka jas

Eigenlijk is het niet een zomerjas maar doordat het een echte ‘’hit’’ is in de winter hebben sommige merken besloten ook een zomerse variant te maken. Maar wat is een parka jas? Het is een langere jas met een capuchon, omhoog staande kraag en vaak ook met diepe zakken.

 
 
Korte zomerjas
Korte model

Zit je veel op de fiets dan is dit echt een musthave. Met een lange jas is dat altijd wat moeilijker. Probeer het maar eens met een korte jas dat gaat een stuk makkelijker! Daarnaast zijn ze helemaal terug van weggeweest.

 Nu heb je een goed idee wat de trends voor deze zomer zijn. Staat jouw jas er toch niet tussen? Neem dan eens een kijkje tussen al onze jassen, daar vind je vast wel een geschikte heren zomerjas voor jou!