Top 5 heren jeans van 2017

Door Daan Castelijn - 28 april 2017
Jeans je kan niet zonder ze en er zijn ook nog eens ondenkbaar veel verschillende van. Ik heb er even 5 op een rij gezet die mijn persoonlijke favoriet zijn van 2017.

PME LEGEND SKYHAWK PTR170-NAW
#5 PME LEGEND SKYHAWK PTR170-NAW

We beginnen met #5. Het is de PME Legend Skyhawk. Ze staan er bekend om kwalitatief goede kleding te maken die van alle trends voorzien is. Deze jeans is daar een voorbeeld van, het model is niet los maar ook zeker niet te strak. Ben je opzoek naar een jeans die bij veel stijlen te dragen is? Dan is deze jeans echt iets voor jou.

PME LEGEND SKYHAWK PTR170-NAW
 
AMSTERDAMS BLAUW JEANS 135064
#4 AMSTERDAMS BLAUW JEANS RALSTON DUST

#4 deze jeans van Amsterdams Blauw. Het merk is het jonge broertje van Scotch & Soda maar het doet er zeker niet van onder. De collecties zijn geregeld op casual kleding die goed te combineren is met een jeans. En ook deze broek doet het goed. Door de stretch die er in verwerkt is zit die fijn om je benen heen. De wassing is een beetje vintage maar dat geeft juist de leuke uitstraling aan de broek.

AMSTERDAMS BLAUW JEANS RALSTON DUST
 
CAST IRON JEANS CTR71210
#3 CAST IRON JEANS CTR71210

#3 is een jeans van Cast Iron. Als je opzoek bent naar een broek die ‘’neutraal’’ bij de boven benen zit en smal afloopt bij de enkels dan kom je uit bij een broek van Cast Iron. Persoonlijk hou ik meer van een blauwe wassing maar toch de pasvorm zorgt ervoor dat de broek bij mij op nummer 3 staat.

CAST IRON JEANS CTR71210
 
AMSTERDAMS BLAUW JEANS 135056
#2 AMSTERDAMS BLAUW JEANS RALSTON ROUND

#2 is van Amsterdams Blauw. We komen langzaam bij de nummer 1 van 2017 maar eerst de nummer 2. Ook deze broek staat hoger als de andere variant, omdat deze ‘’blauwer’’ is. Maar ook zijn pasvorm is wat strakker, waardoor deze broek heerlijk zit om je benen. Heb je hier de benen niet voor? Dan kijk eens tussen de broeken van PME Legend. Deze zijn ideaal als je niet van een strakke jeans houdt.

AMSTERDAMS BLAUW JEANS RALSTON ROUND
 
CAST IRON JEANS CTR55202-VIC
#1 CAST IRON JEANS CRT175201

#1 de jeans van Cast Iron. Is de broek blauw? ✓ Is het een tapered fit? ✓ Makkelijk te combineren? ✓

Daarom is dit mijn nummer 1!

CAST IRON JEANS CRT175201